Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 102
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den Tomáši,

Rád bych se zeptal jestli jsou s tím spojeny nějaké obchodní výhody např. pro Finančník.cz jako v případě TNT. Sierra mi co nevidět dojde a budu v situaci, kdy si budu muset předplatit další periodu. Pokud tak pomůžu finančníku, rád to udělám touto druhou cestou.

Přeji hezký den
Zbyněk

Odesláno

Zbyňku,

výhody s tím spojené nejsou, je to především služba pro ty, kteří si nechtějí komlikovat objednávání kreditními kartami a platbami do zahraničí. Ale každopádně děkujeme :-)

Odesláno

Dobrý den Tomáši,

mám také dotaz ohledně doby po vyplnění a zadání bankovního příkazu bude sierra funkční za jak dlouho? Jde mi o to nezatěžovat Vás administrativním zaměstnáváním a vyřizováním. Navíc pakliže z toho pro Vás neplynou žádná zvýhodnění.

Odesláno

To bohužel nejsem schopen říci... Toto je možná spíš účet přímo na výrobce Sierry. Nejsem si jistý, zda-li neaktivuje program ihned po objednání, nebo zda-li se čeká až na připsání peněz....

• 1 month later...
Odesláno

Dobry den Tomasi,

Rad bych pouzil vasi sluzby placeni v CZK za Sierru.
Chtel bych vedet, jak dlouho probiha to placeni, znamena, ze jestli CZK budou na vasem uctu v Praze v patek 29.09, kdy budou na uctu Sierry?

Predem dekuji
Vlad

• 2 týdny později...
Odesláno

goodbody Napsal:
-------------------------------------------------------

..... s tím spojeny nějaké obchodní výhody např. pro Finančník.cz jako v případě TNT. ......

Ahoj, mužete mi vysvětlit jaké obchodní výhody má Finančník v případě TNT? Pokud to není top secret.
Honza

Odesláno

Honzo, toto je vlákno o programu Sierra a nikoliv TnT - sledujte prosím kam vkládáte jaké dotazy, ať jsou diskuze k věci. Navíc když si vlákno o TnT projdete, tak tam odpověď naleznete tuším několikrát.
Díky,
Petr

• Vytvořit...