Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den

ETF nebo futures na gold?Chtěl bych se zeptat ,když chci držet zlato maximálně několik dní tak kupovat ETF nebo futures?
Chci mít asi 3 pozice celkem po 1.tis USD.
Tedy z hlediska výživnosti pohybu a poplatků.
Díky za odpověd

• 10 months later...
Odesláno

Dobrý den,
moje dotazy se týkají trhu miNY Silver Future QI. Na stránkách CME Group jsem si zjistil velikost tiku, velikost kontraktu 2500 ounz a velikost tiku jednoho kontraktu 31,25 USD. Nejsem však schopen zjistit velikost 1 tiku na cenové stupnici na pravé straně grafu a konkrétní cenu(třeba zavírací cenu v USD). Také nejsem schopen tím pádem zjistit velikost denní úsečky nebo jakéhokoliv cenového posunu. Neznám přepočítávací koeficient tohoto trhu a ani kde je ho možno zjistit. Může mne někdo poradit ? JTRN

• 1 year later...
Odesláno

Tady se mužeš podivat kolik je jeden tick tzn: 0.001

Silver Futures
Silver is traded in dollars and cents per ounce like gold. For example, if silver is trading at $10 per ounce, the "big" contract has a value of $50,000 (5,000 ounces x $10 per ounce), while the mini would be $10,000 (1,000 ounces x $10 per ounce).

The tick size is $0.001 per ounce, which equates to $5 per big contract and $1 for the mini contract. The market may not trade in a smaller increment, but it can trade larger multiples, like pennies.

• Vytvořit...