Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Servus Jarolím!
Aj keď s odstupom času, ale chcem sa spýtať na Váš názor na knihu Kompletní průvodce obchodováním komodit. Je dosť drahá takže jej kúpu si chcem dobre premyslieť.
S pozdravom Junior

• 1 year later...
  • Odpovědí 76
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

• 1 year later...
  • 7 months later...
Odesláno

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jakého brokera byste mi doporučili. Studoval jsem české brokery, ale pak jak jsem se zde dočetl, jak jsou jejich poplatky nepřiměřené. V US brokerech se nevyznám, proto bych od vás potřeboval několik tipů na které se mám detailněji podívat (samozřejmě, čím více tipů, tím lépe :-) ).

Momentálně nějakou dobu zkouším paper-trading, ale v reálu zatím nemám zájem o obchodování, ale o investování do akcií (cca 50:50 / české:cizí) – alespoň pro začátek.

A jak je to vůbec s US brokery a českými tituly?

Děkuji za jakékoliv tipy a rady.
Petr

PS: Několikrát jsem zde zahlédl pojem „discount broker“. O jakého brokera se prosím jedná?

• 2 týdny později...
Odesláno

doktor.pk Napsal:
-------------------------------------------------------
>
> Momentálně nějakou dobu zkouším paper-trading, ale
> v reálu zatím nemám zájem o obchodování, ale o
> investování do akcií (cca 50:50 / české:cizí) –
>
> A jak je to vůbec s US brokery a českými tituly?
>

Ja myslim ze pro investovani do akcii uplne postaci treba ceske FIO.
Navic US broker ti zrejme ceske akcie nenabidne.

>
> PS: Několikrát jsem zde zahlédl pojem „discount
> broker“. O jakého brokera se prosím jedná?
>
odpoved je zde en.wikipedia.org/wiki/Discount_brokerage

• 1 month later...
Odesláno

[bold]vldn [/bold]:
Po měsíci jsem už nečekal žádnou odpověď, takže jsem se sem podíval až nyní. Nicméně, už jsem se zase posunul o něco dál a našel odpovědi které jsem hledal.
Ale i tak Ti děkuji za Tvou reakci.
P.

• 11 months later...
Odesláno

Zdravim,
zopar hodin sa prehrabavam po fore a stale som nenasiel odpoved, tak by som sa rad opytal priamo. mohol by mi niekto skusenejsi prosim vas poradit nejakeho renomovaneho FX brokera s najnizsimi poplatkami? chcem obchodovat cisto forex, intraday, hlavne menove pary, vklad 2000evri takze objem mikroloty. Najlepsie by bolo s platformou MT4 ale to nieje podmienkov. Vopred dakujem :)

Odesláno

to mischon22 na forex aspon pre mna číslo 1 bol LMAX.com ale už otvaraju účty od 10 litrov tak musíš použit nejakeho IB
bud fastbrokers penaize budeš mať priamo u nich alebo cez dalšieho IB www.fxmtf.com/ tam budeš mať prašule priamo u LMAX maju aj mt4 , ale komisie su vyššie okolo 8 usd za RT ako keby si priamo učet otvaral u LMAX ostatne komisie( webplatforma a multicharts) su rovnake ako keby si si otvoril učet u LMAX bez IB. Komisise su 0,0020% z hodnoty kontraktu min množstvo čo môžeš zobchodovat je 0,1 kontrakt čo je 0,01 lot

• 1 month later...
Odesláno

Ahojte,

nemyslim si ze cena u daneho brokera je prvorada. Ja som zacal u lacneho brokera s uctom 3000 dolarov a po par obchodoch za "divnu" price som sa aj tak presunul k IB. Bezne sa mi stavalo ze ked som obchodoval za market tak fill price bola uplne ina (slipage bol aj 80 dolarov) ako bol trh. Reklamovat sa nedalo nic a komunikacia so supportom bola v style ze mam zle internetove pripojenie a take podobne hlasky.

Takze treba siahnut po overenych brokeroch.

S pozdravom,
Brano

• 1 month later...
Odesláno

Ahojte
Poradi niekto akeho brokera na S&P 500 (popripade ETF-ka )
Hladam nejakeho čo ma nezoderie na poplatkoch - moj Insta Trader berie margin 3000 $ a komisiu 30 $( co je nejakych 6 tiku ) obchodoval by som intradenne takze ine poplatky by ma az tak netrapili .
Dakujem

Odesláno

napadá mě myšlenka:
( my tradeři ) co jsme se naučili, nebo jsme odhodláni se naučit obchodovat, což je vcelku komplexní činnost vyžadující určitou duševní úrověň, určitě dokážeme vzít seznam brokerů a porovnat si výši poplatků.
co když vám nikdo neporadí? co když poradí nesmysl? tohle není vzdělávání - tohle je prosté porovnání čísel.
Poraďte nejlacinějšího brokera?!
poradím, ale nebude se vám líbit, právě proto, že bude nejlacinější a jeho služby budou stát za...
zeptáte se znovu, nebo se pokusíte si to co vám bude vyhovovat najít sami na základě jiných parametrů? :S

Odesláno

To JPS.
Neni to take lahke najist brokera preto sa pytam po odporucaniach ... osobne som skusil najist ale je ich vela a co viac vsade sa treba registorvat co " žerie" čas ... a potom ešte instalacia platformi kazdeho brokera.... + niekde sa caka i par dni aby ti schvalili demo ucet co povazujem za trochu chore... nedaj boze ked mas este hladat navod na nete ako natiahnut udaje do platformi ( nap. siera chart...)

Odesláno

to už ale není otázka nejlevnějšího. poplatek, komise, spread, výše účtu je na každé stránce bez registrace, stahování, instalování atd.. (tu)

Odesláno

to jps
no mas iba popovicnu pravdu . niekde to je inde nie a niekedy je to tak dane ze sa to pohybuhe od xz- yz pricom nap. ten moj trh sap500 ma tu najvyssiu hodnotu... a vobec nie tu najnizsiu ( vies co tym myslim - chcu nas nalakat na lacne spedy a pritom vecsina komodit ich ma vyssie, len pár z nich ma nizke....)

• Vytvořit...