Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to petas2007: jsem taky zacatecnik, ale cetl jsem ze bylo zasazeno vice nez se predpokladalo, tudiz bude kukurice dost a jeji cena klesla. Pokud by napr. byly ted zaplavy a zjistilo se produkce kukurice klesne , pak by cena sla nahoru. atp.

at se dari cajis

• Odpovědí 234
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

duvod gapu je zde: cena kukuřice dnes prolomila dolní denní limit stanový Chicagskou komoditní burzou (545,5 US c / bušl) v reakci na zprávu, že v US bylo během března oseto více akrů půdy než se původně odhadovalo. To mělo negativní dopad na vliv ceny kukuřice a po této zprávě následoval propad. Po zbytek seance se obchody uspokojovaly právě za cenu 545,5 US centů.

Odesláno

petas2007 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ahoj všichni!
> Zatím toho o obchodování moc nevím, ale nadchlo mě
> to a určitě se to časem naučím... Rád bych se
> zeptal někoho zkušenějšího, co se dnes stalo na
> trhu kukuřice? Nějak neumím najít příčinu toho
> gapu co tam vznikl a to, že se dál nic neděje. To
> došlo k uzavření trhu z důvodu překročení nějakého
> daného propadu této komodity nebo se stalo něco
> jiného? Omlouvám se, jestli je tato otázka
> banální, ale chtěl bych pochopit, co se vlastně
> stalo aby mě to příště nepřekvapilo. Díky za rady

cena kukuřice dnes prolomila dolní denní limit stanový Chicagskou komoditní burzou (545,5 US c / bušl) v reakci na zprávu, že v US bylo během března oseto více akrů půdy než se původně odhadovalo. To mělo negativní dopad na vliv ceny kukuřice a po této zprávě následoval propad. Po zbytek seance se obchody uspokojovaly právě za cenu 545,5 US centů.

Odesláno

jinak dnes stále short už vic než měsíc, kukuřice bude ted testovat rezistenci pokud ji prolomi ma snahu se dostat na velice silnou rezistenci kolem hodnoty 300 snad brzky vzestup uvidime co uděla dolar nebo ropa či sama kukuřice takže momentalně jsem na částce 33 000 před měsícem jsem byl na částce 12 tis kč

Odesláno

no dneska kapánek volatilní ale v rámci běžne volatiity to je těch 15 bodu denně je pruměr takže se neni čemu divit ale stale short že by snad už brzky vzestup anebo ještě pád k hodnotě 300? sotva co to t píšu tak pád na 325 tím pádem si otevřelo cestu minimálně ku 300

Odesláno

Tváří se to jako opravdu nenasytný trend. Dle mého skutečná rezistence vznikne opravdu až na 300. Doufám, že se to pak stejně silně otočí, aby se mi na účtě taky udělal nějaký přiměřený zisk, když už nám to tak hezky trenduje.. :)

Odesláno

no vypada to konečně na vzestup čary macd ze zkracuji k nule dale i graf nenapadně stoupa takže asi jisty vzestup stále držím long v patek akorat to vypadalo bledě ale když jsem si rozkliknul macd na 60 min graf tak jsem byl v klidu byl už macd stoupavy takže moje strategie macd plus to co vidim na grafu se jeví jako dobře optimalni zpusob obchodovani zatím držím ostatním palce i ropa jde poalu už nahoru ztráci dech s tim jak vyklesavala takže zatím to vypada slibně

Odesláno

To vypadá, že ti to zatím relativně vychází, což samozřejmě všem přeji...
Mám další dotaz: nevíte někdo o spolehlivém brokerovi, který by poskytoval účet již od 1000 USD? Chtěl bych začít naostro, ale všude jsou vklady aspoň 2000 USD. Přemýšlím, že s takhle malým účtem bych začal třeba i jen mini kontrakty, ale nenašel jsem nikde dost informací o brokerech, kteří toto dělají a nerad bych někomu naletěl.

Odesláno

petas2007,
pokud je ten dotaz směřovaný na obchodování futures a brokera pro futures, vzhledem k tomu, že jste dotaz vložil do vlákna "Corn", tak soudím, tak na začátek s 1000 USD hodně rychle zapomeňte, cokoli pro začátek pod 5000 USD zavání dle mého podkapitalizací, o rozumném money managementu ani nemluvě (tu)

btw: na téma broker je toho tady na fóru napsáno tuny, takže hledejte :)

Odesláno

da se 2000 usd ale je to na hraně a to ještě jedině s něčím kde člověk ztrati minimalně což si myslím je asi mini kukuřice zrovna prostě někde kde to neudělá za den víc jak 1000 kč to by byl taky ideál ale kukuřice ma pruměr 2000 kč ale je to fakt o hubu a to ještě pozičně intradenně dělat kukuřici neni moc idealni jestli už teda tak 60 min grafy nebo teda 30 min grafy použivat duvod je hlavně kvuli poplatku trhu

• Vytvořit...