Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 234
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ja zadal asi spatne otazku, me zajima co znamena to cislo za tim, jako u toho prikladu 222 -2. Tak co je to -2. I zmeny maji dve cisla, jak to? nemela by byt zmena treba jen o jedno cislo, treba o 5 bodu?

Odesláno

Corn se kotuje na osminky bodu = 1/8 přičemž bod je 50usd.
1/8 pak má hodnotu 6,25usd.
Hodnota september corn opce call250 je ted 2.7 = 143,75usd = 2x50 + 7x6,25
Pozor na značení kotovaní nejen u kukuřice: 27 = 2-7 = 2,7 = 2.7
vše je jedna a tatáž hodnota

Odesláno

Zdravim ve spolek... mám další otázku ke kukuřici... zkouším jí obchodovat (papírově, backtesting) už pár dní a nemužu si pomoct ale zdá se mi že SL 200$ mi za boha nemůže stačit... vyhodí mě to z pozice a pak se trh vydá mím směrem... jaké zkušenosti s tím máte vy (se SL v kukuřici)???

Odesláno

Aleke.nb: Ono zalezi na systemu. Kdyz to vezmu z pohledu ID obchodovani trhu ER2 - nekdo pouziva strategie se SL kolem $150 USD, nekdo se SL kolem $60 USD. Kazdy obchodnik ma jiny system, jiny pristup a riskuje jinou castku se snahou ziskat jiny zisk za jinou dobu.

Odesláno

pro upřesnění: zdá se mi že v pozičním obchodování, kdy chci kontrakt držet několik dnů a spíše i více, je SL 200$ málo... jak se na to dívate vy??? jo a snažím se obchodovat na základě proražení S/R úrovně a double T/B

Odesláno

NA tohle by ti měl odpovědět backtest, jaký nevhodnější SL použít. Jinak se na tvojí otázku odpovědět nedá. Nevím jaký používáš timeing, jak si upřesňuješ vstup do pozice, proč a jak dlouho držíš pozici. Testuj zkoušej přemýšlej, a vyhodnocuj statistiku z testů ta ti odpoví lépe než všichni tady na foru. Osobně jsem pozičně taky začínal a SL 200-250 USD jsem celkem bez problémů dostal...

Odesláno

Mne se taky SL 200 $ v kukurici zda malo. Po nekolika mesicich backtestu jsem SL zdvojnasobil,
ale na zakladnim SL vystupuju pouze v deseti procentech pripadu. Zmensil se mi tim pocet obchodu,
a mirne se zvysily win obchody.

• Vytvořit...