Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tuktuk, TEQA:

Ahoj kolegové, tak co jste si přichystali na dnešní 14.30 a 16.00? U mě to jsou dnes objednávky spíše s těsnými PT, většímu pohybu bezprostředně po datech moc nevěřím, možná až v 16.00.

• Odpovědí 219
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

images, TEQA

mám zadané objednávky až na 16:00, dal jsem tam s PT 20 a SL10, a potom testuju SHANGHAI 20 a 10. Vstupy mám nastaveny na NORMAL. Při těch dnešních datech a pohybech - snad něco kápne :o)

Odesláno

Tuktuk:
Já zkusil cvičně zadat pár objednávek už na 14.30. Páry Euro a Libra, Pevné PT na 15, SL10 a SL14. Chci hlavně porovnat dvě metody vstupu instant/normal. AKtivace v 8:28, platnost 5 min. Pak dám vědět....

Odesláno

Tak zatím to je průser na všech frontách... :-)
Dokonce i automat se chytl a co absolutně nechápu je, že i ultrakonzervativní režim, který má zavírat po minimální ztrátě, tak už tam má nasbíráno -23 pips a pozice stále otevřena.

Odesláno

No tak já zatím na suchu, problém je ale v tom, že objednávka expirovala dřív než měla :o(. POčkáme na 16:00. Jinak s tím ULTRA - to je dost zarážející, dej potom vědět co napsali.:o)

Odesláno

TEQA:
JJ, klidně to vem na sebe, že se Ti stala taková věc na demu a zda plánují podobná překvapení i na live....
Zatím u mě mají druhý křížek.
Ten první byl neexistující gap na páru GBP/USD minulý týden. Asi si vzpomínáte, kdosi tady na to už taky poukazoval.
Mně to tehdy vzalo objednávku do opačného směru a zavřelo ji to v dvojnásobné ztrátě, než jsem měl SL.
Doufám, že výše zmíněné mouchy jsou jen nešvary dema.

• Vytvořit...