Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 219
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To all

Sem si vsimnul ze te FXEngines tam mel dneska nejaky vymetaci konecek pod tou dlouhou svickou na 5 min grafu -
FXEngines - low 8535
VT - low 8546
MT$ - low 8545

Na tesne nastaveny stopky asi nic moc.
Jestli tam maj takovy vymetatka casto tak se nedivim , ze muzou tak rychle exekuovat prikazi , kdy je hnedka vymetou.
Bude potreba to trochu sledovat.

Preju super obchody.

Odesláno

Agent:

je to přece jen demo, tak to musíme brát s nějakou rezervou, když občasy mrkneš na demo u VT (to je jediné co občas používám) tak tam se najdou taky takové případy.

Každopádně se to musí otestovat.

Odesláno

Tak mimo Short obchody zadané za MARKET to je celé - zatím - v +. Nejdelší exekuce proběhla 14:30:34 (bylo nastaveno na 14:29:40) s výstupem CAIRO08 (opoměl jsem ho tam ze včerejška :o)) a výsledek je 272 pips.

Odesláno

Tak pánové, už jsem venku, tak trochu statistiky:

automat: 8 obhodů +207 pips, žádná ztrátová pozice
na ruku: 10 obchodů +330 pips, 1 ztrátový obchod -38 pips

příště trlSL tak 20-30, a PT 70 (na ten PT 75 se kluci z FXEngines docela trefili).

Odesláno

TEQA:

vyzkouším ty Tvé hodnoty.

All:
Jinak jak jsem psal, MARKET nebrat na takovéto zprávy (maximálně pokud jsme přesvědčeni o směru trendu) a zatím se mi už 3x vyplatila možnost automatu ALL EVENTS AGGRESSIVE . No uvidíme dál. Ještě tady máme 16:00 tak nějaké ty obchody připraveny.

Odesláno

TEQA:

jj chodí to pěkně, no jde vidět, že si s tím hoši pohráli, ať se jedná o PT, nebo ty jejich strategie. Uvidíme jestli mají v záloze i jiné automaty (třeba jen pro LIVE obchody).

Odesláno

Jojo

Taky se mi ten FXEngines zamlouva - najaky cas to testnout a pak to bude chtit vyzkouset jak to chlapcum maka na live pro zacatek s nejakym rozumnym zkusebnim obnosem na mini uctu.

• Vytvořit...