Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 219
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Když jsem u těch otázek, tak vypozoroval už někdo, jak u nich funguje SL a PT se spreadem? Je spread započítán jako součást nastavovaného SL a PT, nebo se musí ještě přičíst?
Tzn.- místo nastaveného SL 10p., budu mít v realitě u libry ztrátu 15p.,
nebo naopak místo nastaveného PT 20p., budu mít reálně profit 15...?

Odesláno

images:

vstupy jsem zatím měl v rozmezí cca 10 vteřin, nevypozoroval jsem nějaký moc velký rozdíl, ale taky se to může změnit u NFP apod.

S tím SL PT. Jak se tak dívám tak to už mají započítané i spreadem..

Odesláno

Pre zvysenie informacnej hodnoty tohto vlakna by bolo dobre,keby do prveho prispevku doplnil administrator par slov na objasnenie.V opacnom pripade sa tu budu pravidelne objavovat dotazy,o com vlastne toto vlakno je.

Odesláno

Tuktuk:
Takže ještě jednou a zeptám se trošku jinak: jak by jsi u fxengines specifikoval objednávku typu MARKET..? :-)
Spike instant, normal a reserved jsou mně jasný. U market jsem si myslel, že to je okamžité otevření pozice...

Jinak jestli je spread započítaný, tak by to znamenalo, že když nastavíme třeba takové libře SL12, tak ji ve skutečnosti dáváme v trhu prostor jen 7 ticků. Nepříjemná matematika, ale bude nutné ji do svých spekulací zahrnout....

Odesláno

To images:

k těm MARKET vstupům je to dle mého soudu tak, že vstoupíš za akt. cenu ale můžeš si nastavit čas, ale entry by mělo být nastaveno na jednu stranu pozice jinak se ti otevřou obě pozice a následně se tím zavřou.

Odesláno

images:

market - ano za nejbližší aktuální možnou cenu - nějeké zpoždění má i toto.

Zatím to tak vychází tak, že nemají přesnou hodnotu, která je v daný čas (řekněme 14:29:20) ale tu o těch několik vteřin pozdější (proto asi nabízejí abychom si entry dávali tak 3 min. předem). Nic svatého to není, ale lepší než drátem do oka.
Chce to ještě testovat.

Odesláno

TEQA:

jj, když si nastavíš na stejný čas jak LONG tak i SHORT, dojde k plnění obou dvou a potom ten, proti kterému jde pozice, bude vyhozen na SL.

Na entry před zprávami je lepší podle mě zadat nějakou tu jejich formu vstupu - normal apod.. - a ne market.

Odesláno

TEQA:
Přesně tak to chápu i já.
Tuktuk:
No jasný, já se nad tím pozastavil jen pro to, že jsi psal: "U cable mám nastaven 2x vstup na MARKET a 2x vstup na NORMAL......."
Smysl MARKET mně tak trochu uniká. Ale koukám, že už jsi to upřesnil........:-)

Odesláno

images:

MARKET jsem dal proto ať vím, jaký ohlas to má na jednotllivé zprávy a hlavně - dnes je pátek, tak se trh chová mírně jinak než během jiných dnů v týdnu (alespoň občas :o)).

Naštěstí jde zatímjen o testování, tak využít všech možností.

Odesláno

ono se dá potom taky zjistit jak silný vliv ta zpráva má (alespoň podle mě), kdyýž mi to za market cenu exekuují až po 30 vteřinách, tak jde vidět že se očekává silný souboj - když mě to nechce do trhu pustit dřív - a naopak.

Alespoň tak to vidím já :o)

• Vytvořit...