Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

sebiku,

jak vam to mam pripomenout abyste nezapomnel? :-) mate origos nebo paleny? jste z prahy? ptam se protoze mam zajem. pokud to bude aspon trochu rozumne tak bych si ho privezl original z belgie. skoda ze vsude v evrope je ke koupi temer kazdy film, serial na dvd a u nas je to takova bida a v hrozne kvalite .nic dts.

diky

• Odpovědí 181
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

jj u nas je to strasne, ale na druhou stranu staci opravdu skocit jiz do nemecka a neco nakoupit, i tam se da sehnat neco v CZ. no ja si dal upominku tak snad to nezapomenu a z Praglu nesu, mam to 300 km :-)

Odesláno

no jeste se zeptam na "technicnou stranku" veci. privezete to jako origos na pujceni a prepaleni na miste nebo uz rovnou vypaleny za nejakou odmenu? jinak 300km? ja ten dalsi vikend jedu do Uherskeho Hradiste, takze pokud jste, jak rika moje pritelkyne, ztama :-) tak muzu vratit next week

Odesláno

super. urcite se nejak domluvime. mam videt mail, tak se pak musime nejak asi domluvit abychom se mezi tema 120 lidma nasli. nebo prinesu takovou tu ceduli jak je na letistich :-)
happy trading

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den,
dovolte mi jen malé upozornění...
nejen prací živ je člověk a tak ten kdo neměl možnost vidět či zapůjčit kultovní film Záměna (Trading Places)...
TV NOVA jej uvádí v pátek 5.1.2007 ve 20:00
Možná by stálo za to na tento film maličko upozornit ostatní.
Děkuji, Gorg

Odesláno

Dobrý den,
v uvedený termín, kdy se pořádá seminář s Mplayem jsem bohužel mimo republiku.
Není možné zaznamenat celý seminář na video např. do formátu DIVX?
Zakoupil bych všechny tři díly třeba na DVF. Mimochodem stejné video bych dnes ocenil i jako účastník obchodování s Woodiem.
Po nějakém čase bych si dnes rád seminář oživil a i přes maximální soustředěnost nepochybuji, že mi něco uteklo.
Díky za odpověď, Gorg.

• Vytvořit...