Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

asi adminovi Michalovi:

Ahoj, všiml jsem si malé technické "zblblosti", když si kliknu na On-line kurz spreadů (www.financnik.cz/exe/webinare/spready.php) a chci si zobrazit reference, link mne převede na reference k webináři psychologie obchodování (www.financnik.cz/exe/webinare/webinar-psychologie-reference.html). Doporučuji zadat správný link (www.financnik.cz/exe/webinare/webinar-spready-reference.html).

• Odpovědí 141
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

• 1 year later...
Odesláno

klatovačka:

první napíšete celý příspěvek a poté na závěr kliknete dole na "přiložit obrázek" a vyberete podporovaný obrázek ".jpg" by měl být určitě ok..vyberete a odklepnete příspěvek..poté už jen počkáte na schválení moderátorem, protože jste na fóru nový..

michal

Odesláno

Všimol som si, že v diskusiách majú viacerí editované príspevky nimi samými.

Keď však napíšem príspevok a pošlem ho, nevidím, kde by som ho mohol dodatočne zeditovať.
Viete mi niekto poradiť?

Ďakujem.

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,
rád bych si přehrál kurz i na mobilním zařízení (IE WP8), ale po přihlášení na stránky kurzu (spready) se mi nezobrazí play pro přehrávání jednotlivých lekcí. Nevíte, kde by mohla být chyba? Resp. potřebuji tedy ještě nějaké speciální ovladače?

• 3 months later...
  • 5 týdnů později...
Odesláno

Dobrý den,
chci se zeptat proč při vyhledávání příspěvků určitého uživatele nejsou dohledány všechny příspěvky. Např příspěvky uživatele Pavel K. končí v prosinci 2011.

Děkuji za odpověď.

Petr

• 1 year later...
Odesláno

Dobrý den,

mám prosbu na technickou podporu diskuzního fora, pokud chci vložit obrázek(graf z IB) do diskuze a mám ho z požadovanou koncovkou, tak vyjede níže uvedený text a to i když jsem zkusil 2 různé prohlížeče (Explorer, Firefox), můžete mi prosím poradit co s tím, nebo zda měl někdo podobný problém, děkuji za odpověď

Lukáš

Výpis prohlížeče:
"Table './financnik/phorum_files' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed: insert into phorum_files set user_id=6913, message_id=273690, filename='graf.jpg', filesize=189404, file_data='/9j..."

• Vytvořit...