Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To: PAVELN
Preji hezky vecer. Nedavno jste mi odpovedel v diskuzi pro zacatecniky, za coz moc dekuji. Jeste mi neni jasna jedna vec, na kterou se tam ptam a souvisi s tim puvodnim dotazem. Mohl bych vas jeste pozadat, aby jste se tam vratil a popr.mi poradil? Moc by mi to pomohlo. Coby CANBOY tam toho mam pramalo a tak to jednoduse najdete :)
Diky a preji hodne uspechu v obchodech.
Michal

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 141
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

...pouze esteticka poznamka, jsem tu novy, a jako zacatecnikovi se doporucuje vsechny informace prvne vyhledat, ale mam pocit ze search policko nebo moznost rychle a kvalitne neco vyhledat je malo viditelna a pristupna. za to objednat si news na email muzu snad ve vsech oknech, i v pripade ze jsem jiz tak ucinil. Neslo by to trosku zjednodusit a zviditelnit vyhledavani? Vim ze tyhle stranky jsou z dobre vule a spravneho usili, mate muj respect, god bless you admins...

• 2 týdny později...
Odesláno

zdravim
z nejakeho duvodu mi prestalo fungovat odkaz " sledovat toto vlakno". mozna ze mam pozakozovane cookies, ale rekl bych, ze by se to melo skladovat nekda v databazi na sereru, ne?
A jeste bych se rad zeptal, jestli by se zde nedala zprovoznit alespon nejaka interni posta. Ruznych pluginu a scriptu na to preci existuje dostatek. Mozna ze to tu neni zamerne, aby se vse resilo verejne, asi zde bude zakopan pes, ze?!
Mozna ze nejaka polo_moderovana diskuse by stacila, kde by se lidi mohli zeptat na nejake obycejne otazky, aby kvuli tomu nemuseli vyhledavat spravne vlakno a cekat na potvrzeni od adminu. pridelit kazdemu uzivateli limit treba peti prispevku denne do daneho vlakna a za poruseni pravidel serveru, jako reklamy ci jine prohresky baz pardonu ban. Neco jako chat, co zde bohuzel jen chvili fungoval, s tim ze vsichni duverihodni(admini, gold_useri) by meli pravo banu(prechodnyho, nebo trvaliho, podle prestupku, nebo opakujicich se prestupku).
zkuste na to mrknout

Odesláno

chat porad funguje. mas k dispozici 2. staci si vybrat. jake obycejne otazky mas na mysli? pokud se to tyka trejdingu, tak se ptej. pokud se to tyka treba Zagorove, tak to bude asi tezsi ;)

Odesláno

tak jo, sledovat vlakna uz fungujou a po velice dukladnem prohledani stranek jsem nasel jeden skoro neviditelnej odkaz na ten forex chat. ten druhej jsem zatim nenasel, ale jeste se chvilku budu snazit ;-)
diky

Odesláno

to si delas legraci co? dukladny vyhledavani a neviditelnej odkaz? co dat vyhledavani, pak zadat vyhledat jen predmety, napast chat. vyjede ti vlakno forex chat a na druhe strane mas normalni chat.
jak probiha takove "velice dukladne prohledavani" stranek? diky

Odesláno

to 911
Ok, uz jsem se teda dopatral. asi jsem teda nehledal dost.
Jen me zarazilo, ze pre nedavnem byly oba pekne vyditelne v pravem sloupci a dnes z nich zbyl jen jeden verejnej a jeste k tomu spatne k zahlednuti.
tim bych toto flame ukoncil
howg sweed

• 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

měl bych malý technický návrh, a to zobrazovat v seznamech diskusí ve sloupci "Poslední" mezi datem a časem i rok. Finančník přeci jen již nějaký ten rok běží a přidalo by to na přehlednosti.

Díky,
Grizzly

• 2 týdny později...
Odesláno

zdravím,
mám len jednu otázku, na úvodnej stránke v záložke "Nejžhavější diskuse" sa mi neaktualizujú nejžhavější diskuse, ale zobrazujú sa mi príspevky už pár dní staré. Je problém u mňa?

Díky
Ivan

• Vytvořit...