Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím
No, chtěl jsem založit "PROFITY" s aktuálním datem :), ale už jsme začali tady, takže moje výsledky (WCCI - filtrované ZLR):

zpusob obchodovani: intradenne - PAPERTRADING
thry: E-mini Russell 2000 (5 min TF)
zisk: +530 na kontrakt
win ratio: 59%

• Odpovědí 64
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim

Tento tyden byl velmi typicky za posledni mesic a pul, bez vetsich ziskovych nebo ztratovych serii.

obchodovani -- ID Papertrading
obchodovany trh-- YM (TF 10min)
Pocet obchodu: 13
zisk: +180
win ratio: 46.2%

Odesláno

Zdravím všechny,

dovoluji si take zveřejnit své výsledky. Obchoduji Woodie ZLR na ER2 a YM live. Tento týden 24.-28.7. jsem musel vynechat úterní obchodování a zde jsou konečné výsledky:

YM
4x zisk, 7x ztráta, 4x B/E
profit $271

ER2
6x zisk, 7x ztráta, 4x B/E
profit $674

Hodně úspěšných obchodů

Honza

Odesláno

Zdravím Vás,
založení tohoto tématu je dozajista dobrý počin. Zpracované výsledky by přinesli drobným "traderům" velký užitek (možná větší, než 90% témat tohoto webu-bude totiž exaktní, nezávislý (na prodeji školení, publikací, na exibicionismu anonymních přizpivatelů a pod).) Dal by se hezky zjistit rozdíl mezi "papertradingem" a "realtradingem" (nemusely by se stále opisovat ty nereálné hodnoty z cizojazyčných publikací-kde se 90% pouček a názorů se opisuje mezi sebou), reálná úspěšnost jednotlivých systémů (i mechanicky obchodovatelnách systémů obecně), skutečné kvality "traderů-přizpivatelů", atd. atd.
Malinko bych upravil metodiku výpočtu zveřejněných výsledků (tak, aby byly vyhodnotitelné a porovnatelné). Pak by nebyl problém prezentovat reálné výsledky těchto statistik a trochu poopravit některé prezentované názory na tomto webu. Klasickým příkladem je všude uváděný poměr 80:20 aplikovaný skoro na vše, co se "tradingu" týče (třeba 20% big boys s 80% kapitálu, 80% lůzrů - od slova losses-na 20% úspěšných.)
Vy jste tu komunita, zahrnující jak matematicky vzdělané studenty, tak i obyčejné snílky. Lze tedy na Vás aplikovat drobný výzkum, který Vám dá odpověď na mnoho základních otázek. Někoho povzbudí, jiný to zabalí (i když o tom pochybuji - sny se odhazují stejně mizerně, jak špatně se vystupuje ze ztrátových pozic).
Tradeři traderům- pomožte se tím sami sobě (divím se, že to tu ještě někdo nerozjel).

Jedinou podmínkou je - být poctivý v odpovědích, nelhat druhým a ani sobě.

Demo trading: FOREX - scalping až swing (diskrečně), používám řízení pozic (tj. obchody s různým počtem kontraktů)
(24-28.7.2006)

W%: 91% (jinak týdenní rozpětí 81-99%)
W/L celkové(objem zisků ku ztrátám): 20,22 (5,5-28)
W/L ratio (na jeden lot):1,0 (0,9-1,8)
Celkem zisk (pips):910 pips
Ztráty: 45 pips

Jsem absolutní traderský laik (kopyto), nemám žádné zkušenosti s burzou, vždy jsem vše(co se mého vyřazovaného majetku týče) prodal pod cenou, nedůvěřuji názorům cizích (hlavně anonymních) - ale nedělá mi problém je akceptovat-pokud se prokáže, že jsou zprávné.
Pozn. Nemám rád davové (skupinové) chování kolektivu, LEVEL MARKETING a Jehovisty.
pozn.2 Mám rád statistiku (ve smyslu matematicko statistické analýzy - ne ve smyslu zapisování dat)

Mějte se hezky

Odesláno

týden 24.7. - 28.7.06

(real account):

zisk: 791 pips
ztráta: 226 pips
otevřené pozice: 164 pips
----------------------------------
čistý zisk bez otevřených pozic: 565 pips
čistý zisk vč. otevřených pozic: 729 pips

Happy trading,
Petr

Odesláno

to KBTM : ja CTIC nakoupil za 1.90$, vzhledem k memu MM uz bylo nutne tuto pozici ukoncit, v nasledujicim tydnu se chci zbavit MZT ( v utery zverejni vysledky za 2Q) a pak bych uz rad fundoval ucet pro komodity. Akcie byly ma prvotni zkusenost, ale bohuzel s tim minimem financi bych se asi zajimavych vysledku nedockal. Snad pozdeji se k nim opet vratim.

Preji Vsem uspesne obchody

Robert

Odesláno

Preji dobry den,
akcie take povazuji jen za prechodny stupen ... pro "obzivu" je nutny prece jen vetsi kapital. V kazdem pripade me ale obchodovani s akciemi naucilo trpelivosti ... a prekonavani ztrat ...

Oprava minuleho prispevku - jednalo se o prodej GM (General Motors).

S pozdravem kbtm

Odesláno

Moje drahá dceruška mě velice prosila abych zde prezentoval její demo ůčet.Je jí sice tepreve 9 ale je velice ctižádostivá a pilná ..je to její 3 demo ůčet a jediný ůčet co ztratila byl ten první....musím to zde napsat bude si to číst a zde její výsledky upozorňuji všechny že jí neradím jen občas se zmíním že půjdu do pozice,ale do jaké jí neříkám 95% je její dedukce......

1867

Odesláno

Omlouvám se zapomněl jsem přiložit výsledky tady jsou.

Name:KristynkaB 2006 July 31, 08:22

Gross Profit: 1 490.00 Gross Loss: 532.48 Total Net Profit: 957.52
Profit Factor: 2.80 Expected Payoff: 119.69
Absolute Drawdown: 140.00 Maximal Drawdown: 212.48 (6.05%) Relative Drawdown: 6.05% (212.48)

Total Trades: 8 Short Positions (won %): 3 (33.33%) Long Positions (won %): 5 (80.00%)
Profit Trades (% of total): 5 (62.50%) Loss trades (% of total): 3 (37.50%)
Largest profit trade: 660.00 loss trade: -212.48
Average profit trade: 298.00 loss trade: -177.49
Maximum consecutive wins ($): 2 (630.00) consecutive losses ($): 1 (-212.48)
Maximal consecutive profit (count): 660.00 (1) consecutive loss (count): -212.48 (1)
Average consecutive wins: 2 consecutive losses: 1

Odesláno

Tommy,

tak to ji pozdravujte, vlastně ona si to sama přečte :)

měl byste ji brzo pořídit live účet. Možná by byla lepší, než dcera Larryho Williamse.

Kristýnko, držím palce, ať se daří ;)

Jinak já 24 - 28.7. +498 USD s velkou námahou

Odesláno

Tommy,

doufám, že Kristýnka nám bude své úspěchy nadále prezentovat. Moc se mi to líbí a fandím jí.

Vyřiďte jí, prosím, že držím palce a přeji mnoho úspěchů ;)

Jakub

• Vytvořit...