Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rok a půl jsi se "mira_k" staral o toto vlákno a za to smekám a díky.Pro hodně lidí to bylo přínosné.Jestli funguje "dej a bude ti dáno....." tak ty jsi dal dost a dost :) díky a ať se daří (tu)
P.S. : ty linky už se zde párkrát probíraly takže by se chtělo říct že strkanice byla zbytečná ;)
qay1 - díky za odkaz.Ten program vypadá že mi na to co potřebuju vědět bude stačit.

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 984
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

• 5 týdnů později...
  • 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,
nekde v chatu jsem cetl neci prispevek, ze ma placenou sluzbu, kde se objevuji nejaktualnejsi zpravy (fundamenty-business headlines / results).
Nevite nekdo adresu?
BTW, forexfactory znam.

Diky.

• 6 years later...
Odesláno

Prosim Vas ako dlho moze byt, alebo musi byt otvorena pozicia? Na jednom fore som cital ze musi byt 5minut, na dalsom ze dve minuty. Teraz neviem. Zalezi to aj podla toho cez koho obchodujem? Dakujem za odpoved a ak to tu niekde uz bolo spomenute prepacte.

Odesláno

pokial robis daytrading tak to može byť od 2min do 2 hodím zavisi to ako sa hybe trh
pokial robíš swingtrading tak radovo niekolko dní u position trading mesiace
ale pozíciu u futures môžeš držať max. do expirácie kontraktu a nasledne musíš rolovať na nový mesiac. U väčšiny futures kontraktov hlavne u equity index futures sa kontrakty pri expirácii vysporaduvajú finančne u komodít ako ropa zlato kukurica môže dôjsť k fyzickej dodavke tak pri týchto futuiek musíš pozíciu uzavrieť v LTD ( last trading day)

Odesláno

Pochopil jsem jak myslíš a souhlasím, jsou dny kdy držíme pozici s lidmi ve skupině i několik hodin na NQ... Většina tady nepochopila ve tvém komentu že od 2 min není minimum, ale jako příklad malé délky pozice....

Obelix Napsal:
-------------------------------------------------------
> napisal som že môže byť nie že (je). Ja robím
> daytrade. Vždy to zavisi od toho ako sa trh hýbe
> niekedy je ako lama a niekedy ako Speedy Gonzales
>
>
>
> Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 22.05.
> 10:52 uživatelem Obelix.

• Vytvořit...