Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sirix:
nieco podobne si uz dlhsie vsimam, zatial som tomu dal pracovny nazov "pinkacky".. uvidime ci to k niecomu bude, rozmyslal som nad SL 50 PT 150, mozno 200.. prejdem si prispevky a mozno este trochu pootravujem

lovu zdar chlapci

Slavo

• 4 týdny později...
Odesláno

to JIM36:
jenom bych ti chtěl touto cestou poděkovat za obrovskou dávku inspirace, kterou jsem našel ve tvých screenech a komentářích. Příští měsíc začínám podruhé live, poprvé před rokem s finwinem nic moc. Tak dám vědět, jak to půjde, paper zatím dobrý.
Takže ještě jednou díky a ať se daří dál.

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli by nekdo nemel zajem spolupracovat na vytvoreni 1-2-3/Rh indikatoru do NT. Nasel jsem zdrojaky pro MetaTrader (kod v C) a chtelo by to prepis do C#. Takze jestli by se nasel nekdo se znalosti C a C# a se znalostmi programovani pro NT dejte vedet. Nemam predstavu jak by spoluprace mela vypadat (spis s ohledem na moznost komunikace pres toto forum), ale slo by o to, ze bysme postupne prepisovali funkce a davali to nejak dohromady. Je to docela hutny kod co se tyce rozsahu (puvodni kod ma 1822 radku :) ). Ale je to vyzva, coz? :)
Tak dejte kdyztak vedet kdyby mel nekdo zajem. Myslim zajem o prepis, ne o indikator, to by se zajemcu nasla urcite horda :)

D.

Odesláno

2petrdravec:
jj, mas pravdu, je ten indikator k dostani, to vim. Ja jen kdyby se nekomu to nechtelo kupovat a naopak by to chtel napsat (prepsat). Pokud se nikdo nenajde, tak si to nakonec prepisu sam :) Zaroven tim trochu vic nakouknu pod poklicku jak se na trhu tyto utvary vytvareji (ikdyz uz mam nejakou predstavu :)).

D.

Odesláno

Takze protoze se naslo "tolik" zajemcu o pomoc pri prepisu indikatoru 123 RH, tak jsem si ho nakonec prepsal sam :) Najde se alespon nekdo kdo by jej otestoval? Nechci nikoho kdo ho chce jen zkusit, ale pokud mozno cloveka ktery ho dukladne otestuje, je schopen dat dukladny report a nejlepe umi programovat v ninjascriptu a ma znalosti jazyka C. Ptam se proto, ze se jedna o prepis z C a pro event. hledani chyb je to nezbytne. Tim chci rict, ze kdyz nekdo ty chyby i opravi, tak pro me to bude jeste lepsi :)

D.

Odesláno

Nakonec jsem se rozhodnul ze dam indikator k dispozici pro vsechny :) Navic je ted ve stavu, kdy clovek na nektere veci potrebuje modifikovat hodnoty primo v kodu (nejsou vsechny "vytahnuty" do properties). Takze jak rikam, zatim je to ve fazi testovani. Nejradsi budu za prispevky typu, byla tam chybka, tak jsem to opravil a tady je odkaz :) Budu rad i za prispevky na tech a tech datech (co nejkonkretneji) to dela tohle a tohle a melo by to delat tohle a tohle :) Na prispevky typu "vubec to nefunguje, hned to sprav" nebudu s prominutim reagovat, chapete :)
Takze tady je odkaz na stahnuti.

www.filefactory.com/file/ccbaac9/n/RHComplete.zip

Pro uplnost uvadim, ze to neni puvodne indikator napsany mnou. Byl napsan clovekem pro Meta trader a ja jej pouze prepsal pro NT. Z toho vyplyva, ze nerozumim zatim uplne vsemu co se v kodu dela :) Takze nebudu zatim schopen vse opravit. Puvodni autor povoluje modifikace, takze nebylo nic poruseno. Jeho sireni je zdarma. A pro uplnnost, neni v zadnem pripade urcen pro komercni pouziti :)
Pripadne aktualizace budu zverejnovat :)

David

Odesláno

Sakra chlapi, na co tolik zbytečné práce? K čemu je Vám indikátor na 123 a RH? :S

1. Pokud naprogramujete přesné znění J.Rosse, tak tato definice má smysl pouze na daily grafech.
2. Takovéto pojetí je vidět celkem dobře v grafu.
3. Ty nejasné formace co jsou vidět okem těžko naprogramujete.
4. U těchto formací je nejdůležitější zhodnotit, KDE se formace vytvořila, ne jak vypadá.

Raději se věnujte cviku v rozeznání pouhým okem a zejména vztahům k celkové situaci na trhu. ;)
Ale jak praví mé motto.
Ať se všem daří! (tu)

Odesláno

Chtel bych se zeptat jak dneska vypadaji ceske preklady knizek od Joe Ross? Myslim tim formu a mozna i kvalitu prekladu. Rozhoduji se mezi objednanim ceskych verzi a anglickych verzi. Nicmene krom anglictiny nemaji pro me zatim anglicke zadnou pridanou hodnotu. Muze mi nekdo napsat zkusenost z posledni doby?
Myslim tim jak kvalitni je tisk, vazba, chybovost v prekladu, ci fakticka chybovost zpusobena spatnou korekturou, atd. Pokud znate odpoved alespon na jednu cast, napiste. Ja uz si to pak nejak poskladam :)

D.

Odesláno

to davidoff77,

Formát A4, měkká lepená vazba. Mě osobně hodně nepříjemné a nepraktické. Ovšem jak vypadá anglická verze nevím.
S překladem jsem problém neměl, ten je dle mě na vysoké úrovni (četl jsem to asi před rokem tak si to již moc nepamatuji).
Snad to pomůže.

• Vytvořit...