Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

AND1: Co se týče těchto formací, než jsem se je rozhodl obchodovat live, tak jsem si samozřejmě udělal svůj backtest na datech rok zpět. U filtrování je to ale i o pocitu z trhu při tvorbě úseček a pohledu na různé časové rámce. Jinak dnes tedy žádná sláva, jo není každý den posvícení. Short po 16:30 již beze mne.

12483

Odesláno

JiM36:
Super vlákno, som fanda Rossovho systému, obchodujem demo NQ.
Rád by som sa spýtal na umiestnenie SL pri prvom obchode.
Keď je nad bodom 3, tak riskuješ pomerne veľku čiastu v pomere k PT1, takže vychádza zlé RRR.
Nie je lepšie takýto obchod radšej pustiť, alebo sa pokúsiť vstúpiť skôr?
PT2 máš pravdepodobne nad low dňa, PT1 máš fixnú hodnotu?

Odesláno

Ivan 111: Sl skutečně původně nad bodem 3, poté ihned posun nad Hi 1 min.úsečky. U takhle pěkně zformovaných formací s relativně slušným potenciálem, pokud nepřekročíš poměr SL vůči velikosti účtu, proč ne. 1 PT dávám pokud možno do logických úrovní, minimum musí být 0,6b. RRR posuzuji podle 2 PT, to je právě úskalí MM dle J.Rosse, pokud nemáš dost disciplíny a zkušenosti na posun SL, tak je tento MM poněkud nebezpečný. Nicméně zase na druhou stranu pomáhá s psychikou. Uź tu na různých fórech proběhlat na toto téma bouřlivá diskuse. PT2 logické úrovně. Jinak dnes z mého pohledu katastrofa, po hóóódně dlouhé době bez obchodu. :S (td)

12489

Odesláno

Dnes jeden obchod, zbytek tredu již beze mne. Když tak na to teď ale koukám, možná uzrál čas zařadit alespoň do testů další možnost výstupů - nemáte někdo do Sierry funkční Hi-Lo Aktivator? Já mám pouze několik let starý a ten mi v poslední verzi SCH nefunguje. :S

12501

Odesláno

2 JiM36:

Kdyz mi reknes co to ma presne delat, tak ti ho zkusim napsat.

To dnesni 1-2-3 se mi taky dost libilo, premyslel jsem v souvislosti s tim o vstupu na 625.5, ale nakonec jsem sel a "svym" zpusobem o cca stovku vys.. zase jsem tam vydrzel az do konce (322.3) :) Ale tak to jen tak na okraj. Ja ho neobchoduju, pouzivam ho jen jako doplnkove info. Ale ty tvoje vstupy na 1min tf... to je mazec :) (Mozna jsem to uz nekde zminoval)

Odesláno

Rob99:
Díky moc! Do tohoto vlákna to ale nepatří, tak se když tak přesuneme do vlákna SCH. Jde o klouzavý průměr počítaný z Hi, nebo Low úseček, přičemž se v grafu zobrazuje jako body nad úsečkami pouze na jedné straně, podle toho jaký je jeho sklon - tj. při downtrendu nahoře počítaný z Hi a při uptrendu dole počítaný z Low.

Odesláno

JiM36 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dnes jeden obchod, zbytek tredu již beze mne. Když
> tak na to teď ale koukám, možná uzrál čas zařadit
> alespoň do testů další možnost výstupů - nemáte
> někdo do Sierry funkční Hi-Lo Aktivator? Já mám
> pouze několik let starý a ten mi v poslední verzi
> SCH nefunguje. :S

Do vlakna www.financnik.cz/forum/read.php?21,10370,page=93 jsem vlozil funkcni HiLo, ktere pouzivam.

Odesláno

No.... Hodinu jsem tomu longu veril, a byl v pozici na 631.6, ale pak jsem to z bezpecnostnich duvodu zavrel, protoze to zas popadalo a nic se nedeje. Kdyz je plno fundamentu, tak je to vsechno bleskovka, ale tohle uz je moc ospale. Za rok 2009 jsem byl v prumeru v obchodu 38 minut a ted od ledna je to uz v prumeru 126 minut.

Odesláno

Neda se presne rict. Obchoduji takovy mix-komplex :) Ale Ross ma v mem obchodnim systemu znacne zastoupeni. Takze to obcas vyjde jakoby podle Rosse. Rh napr. vubec neobchoduji.

• Vytvořit...