Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

sierra chart - připojení obch. platformy -data

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

nejde mi propojit sierra chart verze 348 a bracket trader poslední verze.Nejde přidat btlink do add custom study.Neprosvítí se tlačítko add.Děkuji za odpověď.

Odesláno

Zdravím všechny obchodníky. Mám tento problém. Doposud jsem obchodoval TWS (IB) , grafy na Sieře.. , nainstalováno celkem na 2 PC (doma a v práci) a na jednom NB. Doposud šlo vše bez problému až do chvíle, kdy jsem si nechal vyměnit pouze procesor na mém PC v práci. Při přihlášení do Sierry mám hlášku "mnoho počítačů"... Chápu správně, že při výměně procesoru se patrně změnila IP adrasa PC? Tím pádem mám jakoby 4 instalace Sierry? Kontaktoval jsem podporu, snad mi poradí.. Dík i za vaše poznatky. LUKO

Odesláno

to luko8

Vymena procesoru nema vliv na IP adresu a myslim si ze Sierra si neoveruje IP ale primo PC. Takze v tvem pripade to bere jako dalsi pocitac. Nekteri lide maji dynamickou IP, ktera se muze menit i par krat do mesice a to by jim za chvili Sierra prestala fungovat. Napis jim na support, ze mas novy procesor a oni ti nejspis povoli dalsi pocitac.

• 4 týdny později...
Odesláno

zdravím, mám problém s daty od barchartu právě mi skončila doba platnosti a nevím jak a kde ty data prodloužit zkoušel jsem to klasicky v tom formuláři jako poprvé ale nechce mi to vzít tu mojí přezdívku musim si data na další měsíc zaplatit pod jinou přezdívkou nebo jak?zkoušel jsem se přihlásit přímo na barchartu a tam mi to hlasi login failed contak support tam to nikdo nebral...nevíte co s tim?

Odesláno

Ahoj, mám naprosto stejný problém s prodloužením dat od Barchart.com. Nelze se přihlásit pod loginem, který jsem zadal při registraci a končí mi data k 1.květnu. Nicméně jsem se dočetl na jedné z podstránek:

"Subscription to Barchart.com Advanced Commodities Service costs $29.95 per month. After completing this form you will be a member of the Advanced Commodities Service, and your credit card will be charged once a month for $29.95. If you cancel within the first week we will refund any charges made to your account. As a subscriber you can cancel at any time and we will immediately remove you from billing"

- že budou z karty automaticky odečítat každý měsíc určitou částku. Doufám, že v následujících dnech se to potvrdí a že to platí na všechna předplacená data emini.

• 2 týdny později...
Odesláno

Včera jsem si objednal data z barchart.com do Sieery, a dnes jsem začal stahovat data. Mám ale problém stáhnout trh Mini Russell 2000 - EZM9, a také TRIN a TICK na NYSE. Je to tím, že přes víkend nejsou data z NYSE dostupná, nebo je problém někde jinde? Data z CME jsem stáhnul ihned bez problémů.
Díky za pomoc.

Odesláno

Tak problém s ER2 vyřešen, použil jsem chybný kód - správný je RJ. Ale mám problém dostat TRIN a TICK z NYSE. Pro TRIN je kód X2, a pro TICK - X1. Jsou to správné kódy? Když je zadám, tak se mě nic nestahuje, a jiné označení pro TICK a TRIN jsem na stránkách Sierry nenašel.
Díky za pomoc.

• 1 month later...
Odesláno

Honza.DD,
každý trh má svoji unikátní zkratku, pod kterou je u toho kterého poskytovatele dat, brokera veden/nabízen, mezi jednotlivými se to může lišit, tj podívej se na výpis těchto trhů poznášco je pit a co elektronika a stejně kdy se obchodují.

M.

• 2 months later...
Odesláno

Zdravím,
mám účet u IB a grafy tahám do Sierry. Chtěl bych si v Sieře zobrazit data TICK NYSE.
Bohužel netuším, jestli je IB vůbec poskytuje, případně pod jakou zkratkou je natahnout do Sierry. Díky moc za odpověd.

Odesláno

to petr.2010
Samozřejmě že je IB poskytuje, a to nejenom Tick na NYSE a NASDAQ, ale také TRIN, který je celkem dobrý pomocník při směrování tendence trhu.
Zasej si do Sierry: TICK-NYSE-I-NYSE, TICK-NASD-I-NASDQ, TRIN-NYSE-I-NYSE, TRIN-NASD-I-NASDQ

www.sierrachart.com/index.php?l=IBSymbols.html#Index

Samozřejmě ti to dnes nepůjde, protože IB má přes víkend zavřenou platformu. Takže buď zítra od 19:00, nebo přes týden.
Hezký den

Odesláno

Everest:
díky za info. Taky mne mohlo napadnout se podívat na stránky Sierry.... Ten TRIN mne zaujal, urcite se na něj podívám a pokusím se ho nějak využít. Cítím, že mi v systému chybí nějaký sentiment indikátor.

• Vytvořit...