Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radovan65 Napsal:
-------------------------------------------------------
No ja na tvoju otazku odpoviem asi takto. Je to relativne, ale ak idu data a vsetko prebehne ako ma, teda vsupim a dostanem sa do plusu a ide to dalej do plusu, tak idem stim trhom a posuvam stoploss, kim mi ten stoploss nezatvori poziciu. Teda ako minule na deme 1 lot mal som uz zistk 1020$ a stoploss bol na 990$ a vysie sa nedal posunut a kleslo mi to tam a uavrelo na stoplosse, no v zisku 990$ tak a bol som spokojny. Teda ak by som siel na live a dal by som tam 0.1 lotu a dosiahol hodnotu 102$ a zavrelo na 99$, tak to je ten uspech. Kolko mi trh da, tolko zoberem, lebo nabuduce sa moze stat, ze bude obchod stratovy a tu treba zase zadat stoplossom akceptovanu stratu. Ono pri datach je to tazko povedat, co vsetko ich ovplivni a treba sa zariadit podla momentalnej situacie. Teda ked je jednoznacny sever/juh ist pokial sa da, ale ak su data nie priliz vyrazne, bud nespravit obchod, alebo vstupit ak odhadnes vyvoj a nadelit si urciti zisk a ist od toho. Toto je tazko hodnotit a ja sa ich len ucim. Takze tolko odomna. :)

Odesláno

Vsak taktika pri deme moze byt pouzita aj pri live ucte, len tu sa pridava faktor psychika a to uz je ohodne o niecom inom ale ja som to v mojom predchadzajucom prispevku aj popisal, ze ak som v pozicii a vsetko ide ako ma tak to drzim a posuvam stoploss kim ma to nevyhodi a kedze na deme davam 1 lot na live by som dal 1 minilot, kedze som na platforme VT a mensie ako miniloty sa tam zadat nedaju. Ine je, ze kolko sme ochotyn stratit, to je skor otazka. Pretoze ked nam ucet rastie, tak je to parada a ma to kam ist, ale ked klesa, tak je to u kazdeho ine podla vysky vkladu. Teda 0 je blizsie ako nekonecno. :)

Odesláno

TEQA Napsal:
-------------------------------------------------------
> To lisakus:
>
> pekná jízda, já to zaspal

no já dneska neotevřel ani ťuk před zítřejším fedem, jsem v roli pozorovatele.

Odesláno

To ICE:

taktika ano, jenom musíš dávat pozor na často rozdílné zobrazování grafů live a demo. Jinak moje taktika je dle Woodieho, při +12 až 15 pips posouvám na BE +1 a pak už jsem v klidu.

Odesláno

herman:
Dnes ráno som čítal tvoj príspevok kde píšeš, že vlastníš zozbierané data dva roky spätne. Ja si píšem akýsi fundamentálny kalendár, no je to zatiaľ len v rannom štádiu.
Veľmi by mi pomohlo zorientovať sa v dôležitosti fundamentov a reakcii trhu na ne keby si mi poslal tvoje údaje.
Ďakujem.

Odesláno

Lisakus,radekter:
backtestoval jsem to na libře,jedu jenom libru,entry cca 1 min před zprávami.Myslím že se dá najít určite ještě mnohem profitabilnější nastavení,ale to je záležitost mnoha backtestů.dobrý by bylo naprogramovat tento system do MT4 a pak jenom měnit hodnoty a backtestovat na datech.já to dělal ručně a je to pěkná pakárna.

To mě přivedlo na myšlenku pro všechny kdo umí programovat MT4,jednoduchý aos:

Měl by umět dát entry na obě strany,ve volitelné vzdálenosti,ve volitelný čas,s volitelně posouvanou stopkou.
Měl by mít pamět na zadané události.

Pro backtest ale musí mít možnost zadat všechny časy kdy má obchodovat jinač by backtest nešel udělat,protože se neobchoduje každý den ve stejnou dobu.

To Darkman and volf:myslíte že by jste zvládli něco takového vypotit?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...