Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radekter Napsal:
-------------------------------------------------------
> tak jsem zkoušel posunout SL na entrech i na
> otevřené pozici a nejde ani jedno. ani zmenšit ani
> zvětšit. to se mně dost nelíbí. furt mi to
> vyhazuje nějakou hlášku že nový range not valid.
> to mně fakt dost s... právě mi to vymetlo stop
> loss :(

Zdravim som tu trochu novy ale po asi polrocnom pouzivani CMS ma uz totalne nahnevalo co sa deje v poslednom case.

Ale k teme to " nový range not valid " znamena ze na CMS nie je mozne zadavat SLmensi ako 35pips v case 15min pred dolezitym fundamentom (newskou),alebo tiez ked je silno ked je silno volatilny trh...
Nebudem sa vyjadrovat k veciam ze sa neda otvorit pozicia po fundamente to sme si uz zvykli ale to co sa mi zacalo stavat v poslednom case uz fakt vazne boo dost.

Dam priklad :

Dnes o GBP som hedgoval cable za 3 loty vsetko prebiehalo klasicky 15 min pred fundamentom som nastavil SL 30pips. Ked uz nastal fundament CMS samozrejme mrzlo a ked sa to dostalo na moj shortovy SL nic sa nestalo Nezavrelo mi SL. Manualne som nemal sancu v tom case ostavalo mi cakat.

Live support na tom 40minutes workovali :) a nakoniec napisali ze mam poslat mail zo staznostou.
Medzitym som samozrejme volal CMS do USA. Prvy krat som sa nemohol dovolat obsadene. :) (njn nebol som dnes sam). asi po 10min som sa dovolal operator ma prepojil ale bohuzial nik ma nezdvihol... super hovorim si

konecne po vyse hodine bola moja reklamacia spracovana a SL uznany. Mal som stastie ze sa to neotocilo a skoncil by som v margin call.

Dnes ma CMS riadne nahnevali ptz co je to za brookera to ze sa neda otvorit pozicia to sa da pochopit ale ze neexistuje ziaden sposob ako ju zavriet ci uz manualne a ani SL to uz je dost. Tato situacia sa stala dalsim 4rom kamosom co pouzivaju CMS.

btw : nastastie sa to neotocilo a chytil som 172pips na cably ale aj tak to bolo o drzku

Uvidime aka bude situacia na fede ..

:S

Odesláno

Nektere zpravy o CMS a VT jsou pro me jako z jineho sveta. Delam denne tak 10 - 15 obchodu a jeste jsem nemel problem... dnes jsem nakoupil i na 1,2780 na EUR/USD a krasne se vyvezl az na 1,2903 :-) s nekolika objednavkami jednotlive, max. po 2-3 lotech... Zatim se mi nestalo, ze by obchod nesel zavrit.
Neni to treba i kvalitou pripojeni?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...