Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pro odlehceni narku na zamrznute brokery.. Cely tyden se tresu na dnesek..Vcera me poprosila pritelkyne, jestli bych ji nerozchodil internet na jejim notebooku..Nejak se to protahlo a koncil jsem s tim ve 14h..Sedam k PC a chci spustit MT4..Internet mrtvy, rozhodil jsem si tim notasem dymanickou IP adresu na modemu a spravil to spolecne s Karnevalem v 15.30..Tesi me Vase vysledky..Pri dalsim NFP nashle :((((((((((((((((((((((((((((((((
Mirek

Odesláno

tiez u IBFX bez problemov, prikaz akceptovany do 1-2 sekund,
rozhodoval som sa medzi FXDD a IBFX, ale moznost otvorennia uctu od 250 USD rozhodla (nie som do toho zatial ochotny viac vrazit, bude je skolne :-) aj ked spred bol asi 10 pipsov, potom sa to ustalilo, veru nechcel by som byt v kozi ludi, co maju money v CMS, chce to veru riadnu davku pokoja a trpezlivosti, ak neviete, ako sa to hybe...

Odesláno

Images:

pri zadávaní objednávky som zaregistroval spread na libre 7pips. Euro som nezaregistroval. Zvyčajne to takto na amen nenechávam, vždy mám rezervu 2-3 minútky a vtedy "gumový" spread ešte "nenabehne", ale dnes som mal fofry, takže som bol nakoniec rád, že som to aspoň takto stihol (čože je to 7pipsov "odmena" pre brokera oproti zisku, ktorý dnes trh nadelil. Už len pre to, že im MTčko nespadlo si ich zaslúžili).
S demom a spreadom nemám veľa skúseností, lebo ich demo účet je aktívny len niekoľko týždňov, takže demo mám stiahnuté zo strategy buildera.

Odesláno

Tak nezostava potom nic ine, len si pripravit frazicky v EN jazyku a poslat im to tam skor ako ti to spadne. A na odpoved, ved Vam to ide, treba odopovedat, ja viem ale zachvilu to spadne a tak Vam pisem dostatocne vopred. :)

Ale nie teraz Vazne prakticky dnes ako citam, tak to bolo aj tak pre vsetkych pozitivne, lebo to vyslo, ale ta nevedomost a peniaze realne co mali poniektory v otvorenych poziciach a nevedeli, co sa deje, tak to museli byt nervi.
A ked chces stoploss posunut alebo zavriet poziciu a neda sa, no ja by som sa nahresil doma. To fakt pripravit si frazy: nejde mi...., neda sa mi.... a podobne a nak v technickom centre sprvia napravu. Zaujimalo by ma Sid, ty sitm asi mas najvacsie skusenosti, ako rychlo ti to spravili? Ako rychlo reagovali. :S

Odesláno

mirek

hele nic si z toho nedělej všechny tyhle komplikace z tebe časem udělají dobrýho tradera, uvidíš že víckrát se ti to nestane, já už jsem se taky párkrát takhle spálil takže nejlepší krátce po dvanácté něco slupnout někam se zamknout a telefony vypnout. A nevylezu i kdyby někdo vola že hoří barák. Jinak to někdy nejde, je to práce a je třeba aby na to měl člověk klid.

Odesláno

Abych trochu uklidnil CMSkáře, tak co jsem naměřil spread u IBFX, tak se 20s před 14:30 navýšil u EURUSD na 9 pips, maximum pak 2s po 18 pips. GBPUSD 12, max.16. USDJPY 17, max.19. USDCHF 13, max. v 55s 19.
No ale když to takhle pěkně běží, vydělat se dá.
Milan

Odesláno

to lisakus:
svatá pravda, neberu telefony (někdy je i vypínám), neotvírám nikomu kdo zvoní atd. dve hodinky pred si odskocim a neco snim a potom má nárok snad jen zemetreseni

to ICE:
to je pravda, ale kluci amerikansky maji jeste pekne dopoledne.

Odesláno

To Likasus a ostatni.

Moje rec
Forex je stejna prace jako kazda jina a clovek se ji musi plne venovat jinak ho vyhodej ( nula na uctu ).
Akorat s tim maji lidi obcas problem . U me doma se taky jeste nesrovnali s tim , ze sedim u PC a potrebuju klid.
Sou hlasky , co tam porad mas a nebo zase hrajes , kolik si vyhral atd.
Je to taky tim , ze me to zatim nezivi a musim i do normalni prace.
Ale casem budu muset vymyslet samostatnou odhlucnenou mistnost a pritelkyni poslat za rodicema nebo nekam a pak bude pohodicka. Jo az bude clovek obchodovat delsi dobu tak 5 - 10 let a bude profitovat tak pak uz bude mit psichyku vytrenovanou natolik , ze bude v daleko vetsi pohode. Aspon doufam.

Odesláno

to images and Rado

jo, dneska to byla docela haluz, posouval jsem stopky na 10 bodů od současné ceny jak zběsilej, nakonec mě to vyhodilo
14:32 na obou párech, zavřené pozice a klid v duši, další vývoj trhu mě moc nezajímal, já už měl vyděláno :D (tu)...
jakou jste měli exekuci entry po zprávách, skočilo to tam hned?
Marek

Odesláno

radekter

raději si počkám na příští týden, tenhle týden jsem si odpracoval takže je na řadě víkend, ty páry nikam neutečou a méně obchodů znamená mít více peněz, to už jsem za ten půl rok pochopil, až budu mít dostatečně velký konto tak mi bude stačit jeden obchod na týden.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...