Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> V každém případě bych dneska nechtěl být
> pracovníkem CMS a vyřizovat ten štrůdl
> reklamací.... :-)

Tak dnes VT problem aj u live aj u dema. Jo pracovnikom CMS by som tiez nechcel byt, alebo tym cechom co ich zastupuje v Europe pre CR a SR. Tak tomu by som asi pisal kazdy den, ze ked je zastupca, tak nak im napise, nak stim daco robia. Hernajs platformu nemaju zlu mne sa paci a je v ceskom jazyku, este lebsie aj zastupcu maju pre CR a SR v cechach. Tak ale co stim robia, co to je za server, ked im to zmrzne. Rozumiem, ze je to napor, ale ked ostatne platformy to vedia zvladnut, tak preco nie VT? Ja som zatial len na deme, ale neviem si predstvit, mat taketo problemy na live. :(

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

VT
Ja sem naskocil na cable za market 8942 , obednavka vyplnena asi za necelych 10 s . Stopku se mi taky podarilo dat a diky vypadku VT sem misto 50 pip sebral 105 pip. Takze dekovnej dopis do CMS uz pisu :)
Tu psichiku jeste proste nemam zmaklou a pri takovych sesupech to je masakr.
Jinak sem se CMS VT platformou spokojenej. Ale jak sem rikal tak pri datech mam vzdy zapnute jeste MT a sleduju online na internetu pres java rozhrani ceny. Pomaha to hodne na nervy , kdyz VT zamrzne a clovek pak nevi co se deje.

Odesláno

Tak abych cms nekřivdil, po 15 minutách soustavného pokusu o conectnutí na 2 počítačech současně se mi to podařilo a jediné pozice co jsem měl otevřené byly ty co jsem otevřel před zprávami, asi 2 minutky se nic nedělo pak to zadingalo jak vánoční stromeček a objevily se všechny entry které to projelo jako aktivní a v zisku, tak sem vše pozavíral okamžitě jak to šlo, ale židle pode mnou je mokrá, sencorův tunel se mi dnes nepoved i když jsem tam kliknul pár dávek tak všechno zůstalo v zeleném, pak spadlo VT a když jsem se nalogoval zpět tak už bylo vše v trapu. Ale ten dnešní zisk je´moc pěkný, jinak škoda na cable jsem měl ještě 2x5 minilotů a zavřel jsem to těsně před zprávama. Ale to bych se asi zbláznil, doufám že ostatní jste na tom stejně a nebo ještě lépe. A těm ostatním nebožákům za velkou louží děkuji za dnešní příděl pipsů.

1908

Odesláno

kofis:
Jsem v kontaktu s dvema lidmi co jedou i LIVE a stalo se jim to same, co nam u DEMA. CCA od 5-10min. naproste zamrznuti cen. Nejspolehliveji tady z toho zatím vychází IBFX dle ohlasů....

Odesláno

musim napsat, ze dneska skutecne IBFX zadny problem /live/.
ale entry jsem mel udelane uz dopoledne...v kzadem pripade, vse jsem sledoval a nic nikde neblbo ani nepadalo, ani nemrzlo.

Odesláno

lisakus:
Blahopreji, koukám že si z nich vykroutil co se dalo i za takto nehostinných podmínek...
ICE [SR]:
Řekl bych, že v platformě ta (ne)spolehlivost netkví, hledáček bych zamířil trošku někam jinam... :-)

Odesláno

Takže potvrdzujem, že IBFX dnes vyšlo zo zápolenia asi ako víťaz. Entry som zadával úplne na amen (na prelome 14:29 a 14:30), kedy som už nejaké entry mal aj otvorené v prvých výkyvoch trhu. Zvyšné som zadal bez problémov 10pips od aktuálnej ceny a okamžite som bol exekuovaný do trhu. Na pár sekúnd sa cena zastavila, ale následne to šlapalo v pohode. Zatvorenie takisto bolo bez problémové, takže dnes s IBFX maximálna spokojnosť.

To Ice:

zástupca pre SR a ČR od CMS nie je ich pracovníkom, ale pracuje ako "externista" tzn. že nezodpovedá za podobné problémy. Raz som sa na neho obrátil s podobnou žiadosťou, keď im vyhorel server a jeho pomoc vtedy spočívala v preposlaní môjho e-mailu do centrály CMS na technical support.

Odesláno

Tak jsem u FXDD zkusil vypnout a zapnout MT a aniž bych se nově zalogoval, přiřadilo mi to nový účet a výsledky tu tam, i když je mám na papíře...dnes +376pips, tak tomu nerozumím. Je možný, že by byl report ještě někde uložen?Trochu jsem si i zaskalpoval před vyhlášením.+130pips:o)
Celkem dobrý, ale byl jsem už připravený otevřít účet u FXDD a tohle mě trošku postrašilo. Naštěstí to bylo až skoro na vrvholu...
Jirka

Odesláno

galant:
A jak je to tedy s tím jejich "gumovym" spreadem, když zadavas objednávku takto na poslední chvíli..?
Jde to roztahování spreadu realisticky pozorovat i na demu, pokud bych si MT stahnul od nich?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...