Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

USD - 9050 asi tak nejak.
VT mi spadlo taky a diky tomu sem taky nemohl zavrit, ale pri pohledu na cenu v MT4 sem byl v klidu a jen sem doufal , ze mi nezavreli pozici tam kde sem chtel . Asi po dvou minutach VT naskocilo a super - nezavreli. Je tam gap asi 50 pip .
Je dobre mit zapnutou druho platformu - jakoukoliv ktare nespadne . Ja mam v zaloze dve krome VT a vzdy pri padu VT koukam jinam .
Dneska super - vydelano na velkou zmrzlinu.

At se dari

Odesláno

Tak já jsem na tom byl úpně stejně jako vy všichni: nevyplněná objednávka, pak nešla zrušit, pak spadnul VT. Když se mi podařilo se znovu přihlásit, asi 14,52, tak mi ihned naskočila pozice +52p a následně byl vyplněn PT +40p. Skutečně super adrenalin tenhle forex! :-)

Dnes to dobře dopadlo, ale doufám, že takové dny nebudou pravidlem...

Rich

Odesláno

to All

tak já pro dnešek zisk celkem 208 pips na cable a euru u FXDD :D (tu)...
dal jsem entry moc blízko a skočilo mi to tam cca minutu před zprávou, ale měl sem štěstí a trh šel mým směrem.
byl sem vyhozen po 3 minutách na natěsno posouvaných stopkách, které šly posouvat úplně v pohodě :D (tu)!!!
Marek

Odesláno

hej sid pls dal som hedging na eur/usd protipolne pozicie a neuzavrelo my sellovu poziciu na 1,2820 ...stale my ho neuzavrelo aj ked je to na 1,2880 :((( co mam spravit pls

Odesláno

Už to jede. Všechno sem pro sichr zavřel. Zisk 226 pips. uuuuuuuuffffffffff. Nakonec mi to zaseknutí VT pomohlo. cable mezitím udělal gap a já zavřel na 106 pips na jednom lotu. Na euru jsem měl ten zbytek. Vyplnili mi všechny entry i limity....... Ale byl to kurva nervák. Sem zpocenej až na pr...
Co uděláme s tou stížností? Pošlem něco hromadně? Dneska to byl sice extrém ale ty SL mi nejdou posouvat ani v relativně klidný dny.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...