Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na USD/CAD jsem si teď uždíbnul 29 pips. Škoda že jsem měl PT tak blízko, mohlo toho být víc. Ale kdo by čekal takovýhle pohyb před daty z USA.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dow Jones:
Taky mi nejde posouvat stopka. Ani včera ani dnes. Myslím že se dá přisunout max na 40 pips od aktuálu, ale nevím to jistě, protože vždycky zpanikařím a zavírám ručně na 30 pips. Sid tu včera psal že se to dá reklamovat, prý mu to včera taky nešlo, zavolal tam a za 2 minuty už to šlo. Moje angličtina na to bohužel není dostačující, ale kdybys tam volal, dej mi prosím vědět jak a co . diky

Odesláno

No SID tam vcera volal a potom mu to opravili a slo to. Lene oni to opravili len jemu, pretoze regovali len na jeho staznost a teda brali iba jednotlivca a teda klienta. Mna by ale zaujimalo, co stim robia ked su stim tke problemi? Ved maju stim oni potom robotu, napravovat to a vybavovat reklamacie. Aj ked si neviem predstavit, ako ti v logu najdu ten stoploss, ze si ho chcel naozaj zadat, ked ti ho nevezme? Ak ti ho nevezme, tak ti to tam asi ani nezaznamena nie? Teda skor treba kontaktovat live suport (teda technicku podporu) a nak reaguju prontne, ale tu uz je jazykova bariera. :(

Odesláno

Dow Jones
No koukal jsem na to jako blázen. Během minuty to skočilo 55pips.Taky mám jen +30pips a jsem venku.
No za tyto polsední dva dny mám už propocený tři košile:o)
Uvidíme co bude dál....
Hodně štěstí
Jirka

Odesláno

ICE:
Když ho nezadáš, tak ho reklamovat samozřejmě nemůžeš. Sid reklamoval to, že mu s tím nejde hýbat, pak už mu to šlo. Taky mně štvou , že to nevyřešej globálně, ale jen individuálně pokud se ozveš. Možná by stačilo poslat mail, ten bych si mohl nechat od někoho napsat, uložit a když by byl problém tak bych ho jen odeslal.

Odesláno

Jo lenze telefon zdvihnut musia, ale e-mail prehliadnut mozu a pri frmole ako bol vcera no neviem. Asi by som ti radil dat si automaticku ziadanku na zaslanie e-maila, ktora by ti prisla automaticky po otvoreni e-mailu u nich. Teda vyzadovanie potvrdenia e-maila, aby si vedel, ze uz ho otvorili a citaju ho a teda by mali aj konat. Ale to aky cas medzi tim prejde...???? Uz mozes byt aj z pozicie vonku. Tu to zavisi na stotinach sekundy by som povedal a nie na sekundach. :) Ale nemas zly napad stim e-mailom. Mozno skor daku hlasku by som ti poradil pripravit si. Ja neviem, co tam musis povedat, ci napisat aby ta identifikovali, ze si to naozaj ty. Rozumies v chate z technickou podporou a napises mu som ten a ten a mam problem zo zadavanim stoplossu, prosim Vas opravte to aby mi to slo a este dopisane: Neviem dobre anglicky, ale dalsiu otazku Vasu budem povazovat za otazku ci mi to uz ide ak ano moja odopved bude OK alebo YES ak nie moja odpoved bude NO. To pre pripad ked sa technik bude pitat, ci to uz je vporiadku. A ty mu das odpoved ano alebo nie.

Odesláno

No něco takovýho mám na mysli. Možná když už se jednou ozvu , tak mi to nějaký čas bude fungovat. Teď mi to nefunguje vůbec a myslím že mi to ani nikdy nefungovalo. Jak jsou data tak mi nejde hýbat se SL. Taky bysme jim mohli poslat hromadnou stížnost ať s tím něco udělaj. Když nás bude třeba 10 tak to možná vezmou na vědomí.

Odesláno

ICE, Man:
Tak já včera na radu Sida e-mail posílal (na telefon si ještě netroufám), v příloze jsem dával i čísla obj. a stop loos. Bez jakékoliv reakce...

Spíš mám pocit, že to CMS globálně ani řešit nechce... No uvidíme jak dnes, už mám entříky zadány...

Rich

Odesláno

tak jsem zkoušel posunout SL na entrech i na otevřené pozici a nejde ani jedno. ani zmenšit ani zvětšit. to se mně dost nelíbí. furt mi to vyhazuje nějakou hlášku že nový range not valid. to mně fakt dost s... právě mi to vymetlo stop loss :(

Odesláno

04/08/2006 14:30 United States Average Earnings July % 0.3 0.4R 0.4
04/08/2006 14:30 United States Non Farm Payrolls - Net Change July k 142 124 113
04/08/2006 14:30 United States Unemployment July % 4.6 4.6 4.8

zda se ze to je horsi pro dolar... ;) Stopky mam na B/E, snad se to pekne rozjede :))

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...