Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

No mně utěšovat nemusíš. Já sem dnes spokojenej. Svezl jsem se long a vystoupil v nejvyšším bodě. teď už to jen ze zájmu pozoruju. Tohle není tak častej jev. Často to sice po datech obrátí a pomalu trenduje zpátky v rámci technického obchodování, ale takovejhle fofr to vypadá spíš na nějakej nečekanej fundament mimo plán.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to man:

možný je vše. já si ale myslím, že se to dnes podívá ještě hodně blízko k 1,2750 možná i malinko pod. ale neberte to nikdo vážně je to pouze má, čistě amatérská spekulace :-))

Odesláno

to Sid:

wow nadhera dneska krasne ciste pohyby blahozelam aj ostatnym keby som nebola
davala SL som na tom lepsie ale ten Sidov zeleny obrazok je taky krasny aj ja budem mat raz taky :-)) ... mozno

Odesláno

fundamentalistům:-)
dobře se komentuje a v případě zisku dívá na fundament zpětně. Pohled vpřed, a hlavně reakce kurzu na zprávy ale už bývá velmi často o něčem jiném, a často je opak předpokladu. Takže i pro fundamentalisty myslím platí: jistit se, jistit se, jistit se...jak jen to jde

A něco k lepšímu z "tutovkového" fundamentu mimo forex:
že začíná v USA a okolí víc foukat a chystá se asi škoda větrná poznáte z kurzu dřeva - Lumber. Škoda že jde o poněkud hůř likvidní komoditu, vč.opcí. (USA bydlení je z velké míry dřevěné,jak známo)
-miciko-

Odesláno

Ja si myslim ze zajtrajse non farm payrols budu menej nez 145 podla bloomberga, a kedze Paulson hovori ze chce silny dolar a aj cina chce posilnit juan coz hovori aj hlavny ekonom Xu z Peoples bank of china a ktomu este ten year yeilds sa opet posilnili a mozno prerazia pet percent co by znamenalo pre Bernankeho rate hike 8aug. Takze ja to vidim na 5,5 i ked vecina somnou nesuhlasy - 78percent :)

Majo G.

Odesláno

To majko 911:

pro mě je důležité, že to na NFP to vždy někam půjde a tady stačí netrápit se s analýzami a jednoduše dát entry na long a short dle své strategie.

Odesláno

To Sid:
gratulace k té libře dneska. naprosto ideální vstup(1,8714). Přesto mi přijde, že trh ukazoval spíše na korekci, než další vzestup. Vedl Tě k nákupu tedy spíše pocit, že BoE cable dnes podrží, když jsi vstupoval před daty?Já nastupoval klasickým entry po zprávách, ale o 70 pis výše, tak by mě zajímalo, jestli byla nějaká významná indikace na vzestup již před zprávami nebo čistě tvůj úsudek,popř. nějaký indikátor, který Tě přesvědčil nastupovat takhle brzy.
Díky
Pietro

Odesláno

to TEQA:

ja len ze si myslim ze tam bude nejaky profit taking, takze by to mohlo ist opacne jak si myslim a dolar sa trocha oslabi len aby my to nezozralo stop loss skorej ako sa to posunie dole. 1,28 je dost psycho. ;)

Majo G.

Odesláno

to majko911:

1,2800 je určitě psychologická hranice, ale myslím si , že teď ne až zas tak silná neboť se to kolem ní mele už dost dlouho a lidi(trh) si na ní zvykli. v obchodování je vše(skoro vše) pouze o psychice.
přeji všem úspěšný pátek :)

Odesláno

to all:
Komentar na dnes:

V piatok sa obchodníci upriamujú na payrolls
(novovytvorené pracovné miesta) a Nezamestnanosť, ktoré v prípade lepších čísiel ako sú očakávané prinesú doláru neočakávane krátkodobé zisky. Technicky by sme v dnešnom obchodovaní mohli očakávať prelomenie rastovej línie na hodinovom grafe pod 1.2770, čím sa otvorí cesta k ďalšiemu supportu 1.2730/40 a 1.2710. Tento scenár bude veľmi
pravdepodobný v prípade potvrdenia dobrých US čísiel. Obchodníci sa začínajú obávať silného rezistu na 1.2830 po včerajšom neúspechu a budú radšej voliť krátkodkobý predaj pokiaľ to bude možné, v ktorom im nestojí tak silná bariéra. Upozorňujeme však, že v prípade negatívnych US čísiel a prelomenia rezistu 1.2830 je tlak cien na 1.2900 takmer istý. Treba si uvedomiť, že fundamentálne je EURo silnejšie ako pred pár dňami a ak by sa v strednodobom výhľade malo dostať do väčších ziskov oproti US doláru. Nie je však vylúčená krátkodobá korekcia k 1.2730 ešte pred týmto EURo trendom a to i po dnešných US číslach.

Odesláno

Před chvílí jsem se bavil s jedním člověkem z brookerské společnosti provozující obchodování na Forexu a na tak říkajíc plnou hubu se mně svěřil, že 89,2% jejich klientů má ztrátové obchodní účty. A že prý toto procento bylo ještě větší, dokud nezavedli obchodní podporu.
Tím nechci nikoho strašit, osobně mně tyhle hrozivé bilance vždy dovedou motivovat, abych dělal vše pro to, neskončit mezi těmi loosery...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...