Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Sid:

nevím co mě k tomu vede. možná to co jsi napsal, není těch zpráv proti dolaru příliš mnoho ...? fakt nevím, také jsem do toho nevlezl (zatím), jen jsem chtěl vědět jaký je na to názor.
ted např. hrozí na euru ghost (15min)

Odesláno

Man
ještě jsem na zítřejší data a komentáře detailněji nekoukal...USD ale ztratil oproti CAD od úterka přes 100 bodů a to je taky třeba brát na zřetel....te´d jsem mrknul na Yahoo - očekávání v USA mírně lepší než mínění expertů, ale závěry spíše zítra až si projdu jiné názory
SID

Odesláno

Sid: K tomu shortu mě vede jen má nezkušenost... :-) Na mé nervy to kolem 1,2825 trochu dlouho váhalo, tak jsem do toho hupsl, ale už jsem venku s pár pipsíky. Dnešek byl fakt zdařilý, tak to nechci pokazit. ...a blahopřeji k Tvému lovu, jsi fakt inspirativní! (tu)

Odesláno

Jak je to s tou ropou? když jdou ceny dolů, je to dobrý pro ekonomiku ale tím se vyvolávaj inflační tlaky takže se zvýší pravděpodobnost zvyšování úrokových sazeb. Je to tak? Jestli ne, tak mně prosím někdo opravte, kdo v tom máte jasno. Díky

Odesláno

Radekter: to si myslím taky. Jen by mně zajímalo jestli ta souvislost ropa-dolar je tak jak sem napsal nebo v tom je něco jinýho. Zvyšováni úrokových sazeb zvyšuje cenu dolaru. Nechápu ale proč teda zdůvodňujou zvýšení sazeb pro libru drahou ropou.

Odesláno

Man: Stručně - nižší cena ropy = nižší náklady firem = větší zisky = vyšší příjmy obyvatel = pokles hodnoty peněz = růst inflace => potřeba přibrzdit ekonomiku například zvýšením úrokových sazeb (= zdražení úvěrů = snížení výnosů firem...).

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...