Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

dzink
no štve mne frantík...dost jsem věřil v cable a v posílení franku, ale už se asi začíná blýskat na propad USD k CHF..:-)

All
nejsou zatím žádné nové zprávy o tom hurikánu ?

SID

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Nemám na to nervy. Uzavřel sem v nejvyžším bodě. Zisk 50 pips na Euro a 66 na cable. Těm co ještě drží, tak ať ten sever šlape mílovými kroky.

Odesláno

Tak dnes jsem si vyzkoušel, že není lehké se držet obchodního plánu ani když chci. Nejprve nešla posouvat stopka, nakonec jsem musel uzavírat ručně i když byl proražen PT (naštěstí +52p)

Side a ostatní zkušení matadoři, jak se vyrovnává Vaše psychika s těmito záležitostmi?
Pravdou je, že dnešek byl asi skutečně plný důležitých fundamentů a CMS se chránila, ale bezmoc reagovat když chci mě docela sráží...

Rich

Odesláno

Ja uz asi nejdem nikam, mam dneska good day in FX a uz to pokusat nebudem. Trichet mi sice zobral -90$ ale celkove je to 900$ za cely den a tak, keby som mal asi live, uz po obchode co som ml 930$ o 13:45 hod by som uz asi zavrel. Vsak trh mi vtedy dal co mohol a tak netreba byt chamtivy. :)

Odesláno

hi all
Naskocil som sice dost neskoro smola ze som len teraz dosiel pri pc, ale pokusim sa drzat pozicie co najdlhsie uvidim co sa este bude diat a ci nieco este zhrabnem. ;)

Odesláno

radekter,trumb
co vás vede k euru na short ? pivot směle přešel, R1 taky, Trichet neřekl nic převratného, hurikán na obzoru, žádosti v USA vyšší než se čekalo..nečekám, že by šlo euro výrazně dolů, menší korekce některých velkých +/- 20 pips jsou normální, ale dříve nebo později budou dnes nuceni jít s davem...osobně nic překotně negativního pro euro nevidím a pivot kolem 1,2790-1,28 by měl směle uhájit...ale je fakt, že nikdy nikdo neví co si trh zamane..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...