Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nezapomínejte, že v 13:45 vyhlašuje sazby ECB. V trzích už je zvýšení o 0.25, pravděpodobnost je nad 100 %, což znamená, že někteří očekávají i zvýšení o 0.5. Takže dle mýho názoru může zvýšení o 0.25 vyvolat mírnej pokles Eura.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Sid

Side, v kolik má mít ten Trichet přesně ten proslov, 14:30 nebo o něco dříve?
Potřebuji to vědět kvůli nastavení entry. Myslíš, že se ještě vyplatí dávat entry na cable, jestli se už ten pohyb nevyčerpal?
Marek

Odesláno

marek53 Napsal:
-------------------------------------------------------
> to Sid
>
> Side, v kolik má mít ten Trichet přesně ten
> proslov, 14:30 nebo o něco dříve?
> Potřebuji to vědět kvůli nastavení entry. Myslíš,
> že se ještě vyplatí dávat entry na cable, jestli
> se už ten pohyb nevyčerpal?
> Marek
>

Trichet nemá zas tak velkou moc aby s librou něco udělal, spíše se bojím jestli euro spadne jak moc se to projeví na cable.

To
SID:

Teda chlape tys to dneska zase pěkně vymyslel s tím párem EUR/GPB , libra nahoru, euro možná dolů, ideální kombinace pro daný pár. Gratuluji jako vždy perfektní.

Odesláno

to marek
nastav je dříve, klidně i půl hodiny předem a potom s nimi pousouvej dle potřeby, nikdo ti totiž nezaručí že 15 minut před zprávami to nepůjde a 16 minut s tím půjde hýbat. Raději mám entry dříve a pak si je šteluji dle aktuálního pohybu, jenže moje entry jsou ve vzdálenosti 30 pips na obě strany, jak daleko je máš ty??

Odesláno

to lisakus

no, já když sem teďka u FXDD, tak nastavuji entry na obě strany tak 3 minuty před zprávou, 15 bodů od aktuální
ceny a stopku dávám tak 20 nebo 25 bodů, podle pocitu...
nejradši bych nastavil cable nebo myslíš, že radši euro?
Marek

Odesláno

Man Napsal:
-------------------------------------------------------
> lisakus: mám entry na EUR/USD short ve vzdálenosti
> 36 pips od aktualu a nemůžu to přitáhnout ani o 1
> pip. Tobě to jde? Jsi u CMS?

teď mi to taky nejde, je dnes moc důležitých zpráv po sobě v krátkém časovém rozpětí, takže nemáme šanci posunout entry blíže a ani SL. Neboj se toho, není to daleko když pohyb bude tak tě to veme. když to bude oscilovat v pásmu 50 pips nahoru dolů tak ti to entry neveme a neskončíš na SL. Dát entr ve vzdálenosti 15 pips mohu dát v klidný den, kdy je jedna důležitá zpráva.

Odesláno

lisakus: díky, myslel sem že je to jenom můj problém. Jak je ale možný že sid posouvá SL ? mně to nepustí ani na 20 pips k aktuálu. Vlastně mně to nepustí vůbec.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...