Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Sid: U mě se to zelená podobně... :-)
lisakus: Do dalšího nakupovani už bych asi nešel, libra si už svých 150p urazila a hlavně bude dnešek ještě pod vlivem jiných významných událostí, rád si počkám na 14.30 a 16.00.

Odesláno

Tak to byla vážně paráda. Akorát že to zacloumalo i eurem a vzalo mi to entry na long. Má cenu to držet a čekat na Tricheta, nebo čekáte korekci?

Odesláno

Tak ja neviem, ale ked uz sa cloveku nedari a ruinuje si svoj ucet, aj ked len demo a ma to chut zabalit, pride to co dnes tak proste parada. 13:00 United Kingdom BoE Rate Announcement August % 4.6 4.6 4.75 a zarobil som sice len na deme ale 990$ na jednom lote z posuvanim stoplossu. Tak takuto inekciu som potreboval, lebo som mal pocit, cokolvek spravim, je to zle a protimne. :)

Odesláno

Man
držet do Tricheta ! (pro sichr tak 14,25), ale SL posouvej nadoraz tak 10-12 pips od aktuálu...pokud jste někdo live na VT s více loty, poznamenat si na kus papíru čísla tiketu a čísla SL...čert nikdy nespí...:-)
SID

Odesláno

Hmm tak vsem co ty chytly blahopreji ja zas utrel nos :(
jeste k tomu jsem porusil svoje pravidlo a naskocil rucne presne na vrcholu nastesti jsem vystoupil na 0 ale nasranej jsem na sebe jako hrom. Zase jsem si dokazal ze psychika je nejvetsi nepritel:(

Mira

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...