Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Mate: Ja myslim ze zitra to bude to same jako na AUD protoze trh ma to zvyseni davno zapocitane, takze to bude max par desitek pips nahoru a pak zpatky bo ti velci co drzi pozice od te doby co byl naznak zvyseni budou vybirat zisky. A pak to rozsekne v 14:30 trichet a ze on to umi zahrat do outu :)

Odesláno

lisakus:
Ahojky, já jsem byl v noci tak trošku vzhůru a stačilo to maximálně k tomu, abych naskočil po rychlém obratu naskočil do long a se skromným ziskem se vyšoural ven. Tyhle měny bohužel těm skromným ziskům moc nenahrávají, já už se pěkně kroutím, když mám dávat na libře brookerovi spread 4p.

Odesláno

1,28 je psychologicky dost silná hranice odporu...další menší odpůrek bude kolem 1,2775-90..neviděl bych to zatím na jasnější průraz a cestu na jih...pravděpodobně se to bude plácet mezi 1,2780-1,2810 a čekat na silnější podnět....klidně to může být i sever...nebo severovýchod..:-)...uvidíme..
SID

Odesláno

to holoubek:

znamená to tedy, že na 1,2760 spousty lidí nakoupí tzn. cena vyletí zpět na sever?!
a obráceně, až se cena dostane na 1,2880 tak spousty lidí prodá a cená poletí na jih?!

rozumím tomu dobře? a ty opce?

no pro jistotu jsem dal na svém shortu limit na 1,2770

Odesláno

redakter: jedná se (pokud to tak je) spíš o institucionální objednávky t.j. objednávky většího rozsahu od fondů, bank..
opce mají svou cennovou hranici jež nesmí být trhem dotčena jinak následuje knock out a prodělek, proto
se takové hranice brání.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...