Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Doufám, že tu ještě někdo nocuje u PC.

Ted se dívám na kalendář fundamentů na forexfactory a je tam červený termín na AUS.
Kurz AUD/USD vylítl po celodenním poklesu o nějakých 60 pipsů.

Usuzuje z toho někdo tady něco? No hlavně zajímavý pohyb? Nebo je lepší se dobře vyspat?
Díky a dobrou.

Odesláno

sasa:
Dobrý postřeh. Já teď mám v práci dovolenou a hodně žiju přes noc, takže mě tenhle čas vyhovuje... :-) Zkusím ten případný pohyb chytnout. Zvýšení urokových sazeb by nemělo nechat žádnou měnu chladnou...

Odesláno

no v noci je

RBA Rate Decision August

ale nepředpokládá se že by se sazba 5.75 % zvyšovala, ta korekce může být způsobena tím že vetšina se zbavuje Australského dolaru pro případ že by sazby poklesly, vetšinou je to normální před důležitými zprávami.

Odesláno

lisakus Napsal:
-------------------------------------------------------
> no v noci je
>
> RBA Rate Decision August
>
> ale nepředpokládá se že by se sazba 5.75 %
> zvyšovala, ta korekce může být způsobena tím že
> vetšina se zbavuje Australského dolaru pro případ
> že by sazby poklesly, vetšinou je to normální před
> důležitými zprávami.

už kecám bludy, AUD posiluje, tak to může být práce spekulantů na zvyšování sazeb

Odesláno

to images:
ani jsem netušil, jak pochvala od 5-hvězdičkového borce potěší. Normálně při čtení mi cuká zadní noha...

Uvidíme, zkusím taky vydržet a zítra se uvidí.

Odesláno

JInak pro všechny fundamentální nadšence co mají rádi všechny své zdroje jak se říká "tiptop", tak jak jsem se vždycky pousmíval nad kalendářem v nezvyklé deutsche sprache, tak dneska se pěkně vytáhnul. Nechal za sebou všechny US kalendáře, když jako jediný uvedl jako důležitou zprávu : "• 17:30 - ! US Rede Finanzminister Paulson", která nakonec skutečně vyvolala určitý pohyb....
JInde jsem tuto událost marně hledal.

Odesláno

lisakus : koukam jak stoupas vzhuru hodim sem jednou za cas pamatuji ze si mel 3hvezdicky a ted silver doufam ze se dari hodne stesti vetsinou kdyz hledam na neco odpoved nasel sem ji u tebe dik ;)

Odesláno

images:
A jsi si jisty ze ten pohyb vyvoval tento komentar? Ja bych na to nesazel ..... Jinak na easyforexu je to taky evedeno ;)
Jestli nekdo vi co vyvolalo ten pohyb tak se podelte :D

Odesláno

Tommy810

To bude tím že sem hodně ukecaný a že tu trávím hodně času a taky občas musím sám sebe opravit když napíši nějakou koninu, a co se týče rad, tak jsem schopen poradit jen to něco málo co vím, myslím že tu najdeš spoustu lidí co mají třeba jen dvě hvězdičky a vědí toho o mnoho více, ale jestli jsem někdy s něčím pomohl tak rádo se stalo, mě tu taky všichni pomáhají jak můžou :D

Odesláno

images

easy forex, předpokládám to samý v bledě modrým

01/08/2006 17:30 United States U.S. Treasury Secretary speaks

Dark man

Tady je shrnutí z Reuters v angličtině

Paulson warns on US benefits, backs strong dollar

NEW YORK, Aug 1 (Reuters) - U.S. Treasury Secretary Henry Paulson, making his public debut as the Bush administration's top economic spokesman, said on Tuesday soaring benefit costs were a key economic threat and offered his support for a strong U.S. dollar.

Speaking at Columbia University's business school, Paulson said it appeared U.S. economic growth was slowing to a more sustainable pace, and said it was vital to maintain open markets that will help keep the economy growing.

In his speech and in two television appearances, Paulson took pains to specify his policy toward the U.S. dollar was unchanged from that of John Snow, whom he succeeded last month.

"I believe that a strong dollar is in our nation's interest and that currency values should be determined in open and competitive markets in response to underlying economic fundamentals," Paulson told the business students.

Paulson said he has not discussed dollar policy with President George W. Bush.

"This is very much my policy," Paulson said on Bloomberg TV.

His appearance at Columbia was tightly scripted, with no questions taken from the audience or reporters, who trailed him from the New York Stock Exchange where he toured the trading floor.

Paulson, a high-profile former chairman of Wall Street giant Goldman Sachs, said the economy was strong but "in transition" to a slower growth rate that was more sustainable.

Last week, the government said U.S. growth slowed abruptly in the second quarter to 2.5 percent, less than half the 5.6 percent rate registered in the first quarter

Odesláno

DarkMan: vypadá to tak jak uvádí images, nic jiného v té době nebylo, kromě TA - využití vzestupu dolaru po ISM k je-
ho následnému masívnímu prodeji s výhledem na zvýšení úrok. sazeb v EU.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...