Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já měl u CMS teda dost problémy se vstupy. Entry nešlo zadat 15 minut před daty a za market sem naskočil až na po čtvrté. Pak mi zase nešla zadat stopka. Asi na po šestý jsem ji zadal cca 45 pips od aktualní hodnoty, až po dlouhé době jsem ji pak mohl přitáhnout.. Trh mi doslova utekl. Měl jste někdo podobný problémy?

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Man:
S toho si nič nerob. Zvykneš si. :)

Ja entry zadávam tak 30 min pred správami, to ešte ide zadať aj SL. Potom sa občas dajú posúvať (možno podľa dôležitosti dat), ale 15min. pred to ide málokedy. Pri zadávaní SL ako v tvojom prípade ta skús ďalej. Lepšie SL-40, ako vôbec.

Odesláno

entry mi islo zadat 35 pips od ceny pred fundamentami
ale ked som naskakoval za market tak to islo (isiesl som long USD/JPY, cable som dnes radsej nedrazdil)
na JPY mi to vyzralo 2 stopky jednu na +1pip a druha -20pips a pri oboch pripadoch ako naschval,
keby som stopku o mal 2 pipsy nizsie tak mohol byt pekny profit.
Ked som daval SL na JPY tak mi ju nechcelo pustit ani na 20 pips tak som dal 40 a potom utiahol.

nastasie CAD ma zachranil a dnes celkovo +11pips

data boli super pre dolar, niekto ale asi nebol so mnou zajedno :-(

Odesláno

Jano: Copak o to já si zvyknu. Jen aby mi do té doby vydržel účet. Zatím sem s tím pěkně zamával. - 80% z účtu za necelý měsíc. Teď sem to stabilizoval a posledních 12 obchodů se plácám na stejné hranici. No snad se to obrátí. Data dnes vyzněly pro dolar anějak s tím velcí nechtěj nic dělat. Stále doufám že to příjde a pomalinku se to posune na jih. Na EUR/USD.

Odesláno

Man
Velcí se na to dnes asi vykašlali, možná je to taky nebaví. S tím účtem .... bude líp, jen se pořádně strefit v pravou chvíli a správným směrem :) . Já po tom taky toužím.

Odesláno

Trend je stale proti dolaru a myslim ze zajtra to bude pokracovat uz by sa to vo svete mohlo torchu ukludnit ci uz ide o ropu, alebo o konflikty a fundamenty by zase mohli chodit ako sa starych cias teda tak spolahlivo :D (tu)

Odesláno

Man:
Podľa všetkého ideš live, lebo na deme to chodilo bez problémov.
To "zvykneš" som písal v zápale zlosti po SL na cable tak to trocha ináč vyznelo.
Myslel som to skôr tak, že časom prídeš tomu na chlp, ako ďaleko a aký čas pred správami je ideálny na zadávanie entry. Je pravda, že nie vždy ťa pustí zadať ich menej ako 30 minút, no mne to zatiaľ vyhovuje.
80% strata za mesiac nieje nič príjemné ale ak sa ti to podarilo stabilizovať, snáď to bude lepšie. Ja sa teraz snažím obchodovať len US fundamenty a zatiaľ sa mi darí lepšie, ako keď som obchodoval každý tmavo vyznačený fundament v ek. kalendári. Obmedzil som tým množstvo obchodov (hlavne tých stratových).

Odesláno

Tak na fundametech jsem dneska ztratil 30 pips na EUR/USD. Pak jsem jako poslední záchranu nakoupil podle TA cable a ejhle- zisk 52 pips. Tak teď vážně nevím jestli je lepší FA nebo TA. Myslím že teď je doba dost histerická a přeje spíš TA.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...