Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Takže zdá se, že se zvyšováním úrokových sazeb v USA to nebude tak horké:

SAN FRANCISCO (MarketWatch) - Economic developments have made obsolete the Federal Reserve's two-year strategy of a hiking interest rates at every meeting by a quarter-percentage point, said Janet Yellen, the president of the San Francisco Federal Reserve Bank on Monday."A gradual approach is likely to be better," Yellen said. She forecast that the economy will grow at a slower pace in coming quarters, which should ease inflation pressures, although she acknowleged that there has been no sign of this yet in the economic data. But Yellen said the Fed just can't continue to hike rates until there are signs that inflation is slowing. "[I]f we kept automatically raising rates until we saw inflation start to respond, we most likely would have gone too far," Yellen said. Yellen used the analogy of a patient perscribed medicine to be taken once a day. Patients simply can't take as many pills as they want to quickly get better because it could present its own health hazards. Yellen is a voting member of the Federal Open Market Committee this year and is considered one of the most influential members.

Odesláno

beda euro je dnes v dost úzkém pásmu (ani ne 50 pips) a chyběl výraznější podnět...dobrý pohyb po datech měl CAD... něco se podařilo ukořistit..:-), počkám, zda udělá dolar u CAD 1,1320-30 a pak zavíračka...dnešek je pro mne celkově už o ničem..:-) SID

1873

Odesláno

Rado: me uz to par pipsu vymetlo tim pohybem na sever ted jsem v reverzni pozici, tak uvidime, jestli to dneska nahodou nebude jeden z tech zabijackych dnu, kdy to vymete obe strany. :))

Odesláno

zdar,
dnes to vykreslilo divné svíčky. Mně to přišlo jako "válka skalperů a vymetačů SL". Může někdo zkušenější odhadnout, co se dělo?
dik Sasa

Odesláno

mrkni se na 1h graf - chlapci zacali nakupovat (vcetne me), pak euro narazilo na pomerne tvrdy odpor na hranici 2775-2785 (na te urovni kde se to obratilo je odpor i na cable), hodne lidi slo proti, nasledoval uprk z trhu a otvirani reverznich pozic. Ale - taky se snadno mohlo stat, ze by to proste prorazilo a pak by to frcelo dal. Clovek nemuze mit pravdu vzdycky ;)

Odesláno

No , já nakoupil už rano po datech v 10.00 a po celým dnu držení mně to teď vyhodilo na stopce. Mám + 4 pips. To je k vzteku. Myslím ale že s tím pohne ještě ISM v 16.00. Podle některých komentářů se čeká spíš na to.

Odesláno

Side a ostatni fundamentalni gurove mam navaz jako amater jednu otazecku :)
Podle market watch se PCE (index inflace) vyhouplo na 11rocni vrchol z cervna, nezustava proto nadeje na zvyseni sazeb?

Nevim mozna placa hovadiny ale tusim ze CORE PCE je nejlepsi index inflace.

Mira

Odesláno

CorePCE je uvadeny jako vynikajici indikator inflace, ale reakci trhu vidis sam :)) CPI byva mnohem zivejsi.
Man: rano jsem taky mel signal na euru long, ale nebral jsem ho, mel jsem nejake veci okolo :P takze ani ty +4.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...