Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To kbtm

Hi. Je to pravda, ze cez API sa daju stahovat tickove data z VT live? Dalo by sa to potom pouzit na backtest? Riesim taky problem, ako backtestovat system na 10m grafoch aspon nejaky rok do zadu. Vo VT mi zobrazi najviac 3 mesiace alebo tak. Ako by sa to dalo poriesit? Vdaka moc za pomoc:).

Maatej

Odesláno

Preji dobry den,
v API jsou dostupne veskere udaje, ktere vlastni VT zpracovava do grafu, naopak je mozne prostrednictvim API ridit "stav" uctu.
Tj. existuje neco jako prikaz "vrat mi 500 poslednich tickovych dat paru EURUSD" (prikaz GetHistory(...)). Data jsou ale dostupna ve stejnem stavu a rozsahu, jako ve VT - tj. max. 5000 udaju zpetne ... !
Veskere praci s daty predchazi nalogovani na ucet - tj. "live" data jsou dostupna v pripade vlastnictvi "live" uctu !

Popis API je na strankach CMS (i kdyz moc podrobne to tam neni ...).

Download tickovych/minutovych dat momentalne budu resit ... zatim pro backtest pouzivam data GainCapital ("live" ucet u CMS mam jen asi mesic).

S pozdravem kbtm

Odesláno

Preji dobry den,
jen doplneni - zaslany soubor (z 29.07.2006, 18.00 - predchozi stranka) pro zobrazeni grafu DukasCopy je jiz funkcni i ve FireFoxu. Dnes se mi FireFox aktualizoval na verzi 1.5.0.5 a zde jiz je zrejme opravena funkce tagu

Odesláno

Preji dobry den,
takze se mi skoro podarilo "odstrelit" toto vlakno ... tag "I-F-R-A-M-E" to pekne pocuchal ...

Znovu :

... jen doplneni - zaslany soubor (z 29.07.2006, 18.00 - predchozi stranka) pro zobrazeni grafu DukasCopy je jiz funkcni i ve FireFoxu. Dnes se mi FireFox aktualizoval na verzi 1.5.0.5 a zde jiz je zrejme opravena funkce tagu "I-F-R-A-M-E", takze neni nutny manulani refresh ...

S pozdravem kbtm

Odesláno

beda:
Co jsem tak vypozoroval tak CAD je celkem nevyspitatelny co se tyce reakci na data pokud vyjdou data dle ocekavani nebo mirne jinak tak to sice udela par pips spravnym smerem ale pak to vetsinou jde naopak a po sleze zase pokracuje podle planu ale pokud dopadnout znacne jinak nez ocekavani tak to nabere jeden smer. Takze uvidime dle vysledku ale entry tam zaparkuju. Pak taky v 16hod je US PMI taky zaparkuju.

Co se tyce Bushe tak si myslim ze na nej trh reagovat nebude to spis v 17:45 ma kometar regionalni sef fedu tam bych to mozna ocekaval vic, ikdyz po patecni HDP asi malo kdo jeste pocita se zvysenim sazeb :) a tudiz se nedouvime asi nic neveho.

Ale moc se tim nerid jeste stale mi tece fundamentalni mliko po brade :) rozhodujici tento tyden bude ctvrtek a patek

Mira

Odesláno

DarkMan

ohledně Bushe, no nebývá to až tak nejednoznačné (alespoň dle mého pozorování), hovoří totiž někdy jako Paroubek a to se trend občas změní, no každopádně, když budu v pozici raději ji zavřu :o)

Je to ale jen můj názor :o))

Jinak příjemný obchodní týdena hodně pipsů v chro,chro :o)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...