Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hehe, koukam, ze to vsichni balime v ty 4:00 jako spravny evropani :)))
preju vsem pekny vikend, je treba se vyrelaxovat. Pristi tyden nas ceka spousta obchodu a v patek NFP jako tresnicka na dortu :DDD

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to All

můj dnešní celkový zisk je 53 bodů, oproti ostatním tady to není nic přeborného, ale já mám z toho velkou radost,
je to můj nejlepší výsledek za posledního půl roku na jeden obchod (tu).
vystoupil sem však asi tak po minutě, lepší vrabec v hrsti než holub na střeše :D...
všem přeji hezký víkend :)
Marek

Odesláno

to TEQA

díky, určitě znáš ten pocit, když něco pěkně vyjde (tu)...
jak si říkal na Woodiem, že obchoduješ zprávy podle Sidova lehce pozměněného systému, tak mě to okamžitě zaujalo
a dneska sem viděl konečně pořádný výsledek, je to fakt super pocit, který všem přeji :)...
Všem přeji hezký víkend :D.
Marek

Odesláno

Ked som pred par tyzdnami pisal o oneskoreni VT-cka, tak tu prevladal skor skepticky nazor, ze na "live" take nieco nie je mozne. Vtedy som chcel len upozornit, ze aj taketo veci sa stavaju.
Ako sa vsak zda, nemavli ste nad tym len rukou a tak sa z MT-cka stal oblubeny a hlavne profitabilny indikator pre VT. Aj "poslednych neveriacich" urcite presvedcil Sencor ... Este raz gratulujem.
Dalsi postreh k oneskoreniam - neviem preco tomu tak je, ale takmer vzdy ( aspon pri tych najziskovejsich ) sa to prejavuje pri pohybe na "sever". No a najzaujimavejsie je to na GBP/USD. Tam to bolo tento mesiac tusim 4x a dalo sa na tom naozaj slusne zarobit.
Takmer urcite k tomu dochadzalo aj skor, ja som to zistil len nahodou asi pre 3 mesiacmi, po nainstalovani MT.

Mam este jednu otazku:
Dnes nechavam 1/3 pozici na GBP "cez noc" so zaistenym SL v pluse na 1.8630. Nerobim to casto, ale zda sa mi, ze 120 pips je pre GBP "na dnesok" trocha malo. V pripade ze pri otoreni vznikne "vikendovy gap" a nevzalo by mi to SL, je to mozne reklamovat ?

Odesláno

Standby
Vdaka za upozornenie. Ked tak na to pozeram, tak mozno ze za chvilu nebudem mat nad cim premyslat, ale casto sa stava, ze Japonci to v pondelok po otoreni este slusne potiahnu. Dnes sa mi darilo celkom dobre, takze to nebude az take zle, aj keby sa ten gap objavil.
Mozno "blba" otazka, ale zaujimalo by ma ako by to bolo v pripade TP. Keby ho gap preskocil, kedy by potom doslo k plneniu TP. Ak by bolo plnenie hned, tak potom mi to trocha nesedi, vzhladom na plnenie SL.
Tie oneskorenia si vsimaj, tento mesiac sa tam dalo spravit 4 x 100 pips na poziciu.

Odesláno

Preji dobry den,
asi by to slo ... ale tak daleko zatim nejsem. Momentalne mam "zvladnute" API VT a to mi snad par mesicu vydrzi ...

Je otazka, zda se ale to "loveni" par pips vyplati. Zatim mi vzdy staci nastavit pred fundamenty objednavky (a rozhodne se nerozciluji, ze CMS si objednavku dost dobre hlida a nepusti ji priliz k aktualni cene - anebo jakymsi priblblym prikazem mi rika, ze "server neni aktivni" - tady bych chtel jen upozornit, ze nejde zadat ta strana, kam graf "vystreli" - tj. lze zpravidla 2-3 minuty pred pohybem realizovat BUY/SELL za MARKET v tomto smeru), pockam na "start", zrusim objednavku "na druhe strane", par minut pockam, posunu stopku, vypnu PC a az za par hodin vse zkontroluji ... Tj. u PC tak celkem 10-15 minut. (Na demu jsem si tak odsedel cca 20 obchodu, ted jich mam za sebou 9 na "live" a uspesnost mi uplne vyhovuje).

Svoji "strategii" (?) ted chci doplnit "spustenim" OS na bazi HANS - ale zase asi nebudu vymyslet neco, co by samo realizovalo objednavku - tj. v nejvhodnejsim case si urcim "rucne" range, zadam objednavku/y a opet vypnu PC. Rozhodne zadne hypnotizovani grafu, aby sel ve "spravnem" smeru ...
API VT budu asi zatim vyuzivat jen na ziskani tickovych dat pro sve vlastni backtesty, protoze data, "potahana" z Internetu se lisi pripad od pripadu a nemam k nim priliz duveru. Momentalne si vse "rucne" ukladam za cca 2-3 dni do souboru pro dalsi zpracovani.

Takze na neco jako "skalpovaci automat" se zatim nechystam - vsechny podobne strategie jsou "odstreleny" predem spreadem. A obchodovat pary jako FUTURES - az bude na uctu prislusna hotovost, nebudu vahat ani vterinu. Pak se uvidi ...

S pozdravem kbtm

Odesláno

Preji dobry den, jeste k tem grafum DukasCopy - v prilozenem souboru je HTML dokument, ktery kdyz otevrete v Internet Exploreru, zobrazi 10-sekundove grafy paru EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY a USDCAD. Kazdy graf ma jen 50 svicek (tj. cca 8 minut), ale to je mozne i zmenit (tj. OPTIONS), ev. graf "vyjmout" (tl. DETACH) ze stranky a zvetsit. Pozor - nepracuje ve FireFoxu ... (tam se zobrazi jen staticke IMG a vse si musite sami refreshovat ...). S pozdravem kbtm

1863

Odesláno

kbtm
moc pěkný, díky za tip, jsem zvědav na odchylky obzvláště příští týden při NFP, si spousta lidí bude dělat zálusk na Sencorův tunel, jsem taky zvědav jestli CMS udělalo nějakou nápravu, nebo nechala vše při starém, doufám že to nebudou řešit tím že na pár minut odstaví server. Akorát doufám že se mi to vše vleze na monitory. VT +MT +FXEngines+ Dukascopy :)

Odesláno

Preji dobry den,
ty grafy je mozne jeste zmensit - staci soubor otevrit napr. v NotePadu. Je tam neco jako (pro kazdy graf):

freeserv.dukascopy.com/chart/?ql=1,1,2,3,4,9,10,11,509,510,511,516,518
&interval=10&points_number=50&view_type=bar&width=200&height=270
&osc_type=MA&osc_height=100&p1=55&p2=36&p3=18&c=&rfi=true
&show_labels=true&show_border=true width=200 height=270
border=0 frameborder=0 marginwidth=0 marginheight=0 scrolling=no

a udaje width/height (200/270) (POZOR - je to na 2 mistech) prepsat na neco jineho (napr. 100/100) - az na hranici citelnosti ... musi se vyzkouset.
Anebo 1 graf vyjmout ze stranky (je sleduji GBPUSD) a ten nechat na obrazovce, stranku s ostatnimi "hodit" do listy.

S pozdravem kbtm

Odesláno

kbtm:
co se týče hypnotizování monitoru jsme zcela zajedno. I když jsem neměl na mysli skalpovací automat, tak nakonec oproti "řádné" metodě se víc než těch pár skalpovaných pipsů nedosáhne. Takže i s ohledem na to, že daná situace nemusí trvat věčně, asi by to opravdu byla neefektivní práce.

Zdraví, Méďa

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...