Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sid a spol
To jen díky Vám všem jsem se dal na tuto cestu, moc děkuji, je to skvělý pocit když je vidět že to funguje. Není nad pocit dobře vykonanné práce a Vy všichni jak jste tu kolem odvádíte moc dobrou práci hlavně v okamžiku kdy na člověka lezou chmury. Díky.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak mě se nepodařilo zopakovat "legendární" nováčkovský "Home run". Dnes nebyla, žádná moje objednávka akceptována. VT hlásilo cca za 1- 2 min změnu ceny :( - asi už mají svůj problém ošetřený.
Jsem long na GBP/USD, skromně 1 lotkem až od 1,8608 zajištěným na B/E.

Přeji úspěšný den všem..........

Odesláno

lisakus
:-)...málem jsem utřel slzu...:-)...ale to se jen potím jak pr...:-) (ale ne z obchodu, ale z té místní Afriky).
Chmury příjdou občas na každého (teď mi např. došlo pivčo a mám chmury z toho, že musím sjet z hor do marketu :-)), je jen třeba se s tím poprat..:-)
SID

Odesláno

Sid:

to je problém, když dojde pivo :o) (tak jsem dopadl včera :o(, jinak si třeba za těžce vydřené dolárky pořídit něco jako klimošku - i když, kdo má čekat že v červenci budou takové hice :o)))

Krásný víkend ještě přát nebudu, páč ještě "nepadla" ..

Odesláno

Sencor

Skus to tam zadat napr. ako 0,9 lotu. Kolega mal minule tiez problem a cele loty mu to nebralo. Ja som to zadaval v minilotoch a tie isli bez problemov.
Dnes som stihol zadat len dva "mini" na GBP 1,8555, potom to uz uletelo na sever ... Ale nejak sa mi to prestava pacit, aby to nakoniec neskoncilo ako vcera.

Odesláno

To Sencor

Me to taky vzalo objednavky trochu pozdejc i kdyz to nebylo tak spatny na VT.
Ale ve chvili kdy mi vyskocil dotaz na zmenu ceny - tak sem rychle juknul na MT4 a tam byla jeste hodne velka propast , tak sem okamzite akceptoval - proto tak relativne maly profit na ten pohyb - zato by se dalo rict ze 100%.

Odesláno

radekter
v 16,00 hod nejsou žádná data, ale při pátku se často láme chleba kolem právě 16,00 hod. (pokud nenásledují další data) - evropani se už těší na víkend a končí jim většinou work a pro amíky je to taky určitý signál k nic nedělání a spřádají plány co s víkendem.., trh se pak jen lehce plácá, jak nudle v bandasce... - ale ať mne někdo nechytá za slovo, je to jen léty odpozorováno..:-)
SID

Odesláno

MICHIGAN FINAL dopadl trochu lépe, jak očekávání i to by mohlo hrát roli.
Pro mně je to důvod k utáhnutí SL na svých long pozicích, možná bude právě to impuls pro korekci.
Ale jak píše SID, je pátek- v FX nevyzpytatelný den.... :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...