Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

demo VT reagovalo na zprávy cca 7 vteřin rychleji než VT live - škoda že jsem neměl tak rychlé ruce :-(

na live mi CMS nevyplnila objednávku takže jsem nastupoval long ručně o 16pips později než bylo v plánu

držím palce všem, co jsou v long... :-)

Odesláno

Brumla:
Tak skus reklamovat,a když nebudeš s jejich službami nadále spokojen tak změn brokera,to záleží dost na tvém způsobu obchodování,VT není moc dobré na obchody na data a skalpování.Jinač zase se staví docela férově k reklamacím.

Odesláno

Agent Napsal:
-------------------------------------------------------
> Tak dneska sem konecne poprve vyuzil spozdeni VT
> oproti MT4 i oproti FXEngines a kupodivu VT vzalo
> objednavky za market docela bez problemu . Cast
> pozice ukoncena taky v pohode ---- ooo radeji sem
> to ustrihnul cely - celkem na dvou minilotech 120
> pipin - priste jim toho tam nasekam vic - jako
> Sencor - jestli se nepletu.
>
> Super obchody vsem.

Tak oproti fxengines jsem stihl klepnout přez 2x entr 3 miniloty na euru, pak jsem tak půl sekundy přemýšlel pak 2x3 miniloty na libru a 1x na euro, všechny se rosvítili zeleně ale pouze tu první mi to vzalo, u těch ostatních sem čekal asi 2 minutky a pak to zahlásilo změnu ceny, kdy už byla na konci svíce. ale měl jsem klasické entry na obě strany takže dneska spokojenost, pro jistotu teď vše pozavíráno, dneska do kasičky padlo 380 pipsíků, moc hezký závěr na konec týdne.

Odesláno

Ještě jsem zapoměl podotknout že doufám že všichni ostatní zde ná fóru na tom budou stejně nebo lépe, takový pátek dokáže pěkně povzbudit za další prací a prokousáváním se do středu těch nejlepších.

Odesláno

Zdravím všetkých tu na fóre! Už dlhý čas ho sledujem, ale ušlo mi čo vlastne ten Sencor spravil. Rozprávajú sa o ňom legendy ako o ruskom partizánovi.... Mohol by mi niekto v skratke objasniť čo vlastne spravil? Dík za odpoveď :)

Odesláno

To Sid a Likasus

Ten profit co sem psal , tak to bylo vylozene zkouseni systemu vyuziti vyhody pri spozdeni VT - coz se opet vyplatilo - par mini pozic jeste drzim GPB,USD,EUR - mam tam stopky na docela tesno - bylo by skoda nechat dnesni vydelky nejak vyrazne klesnout.
Sune se to pomalu ale prece tak uvidime co na to posledni data tohoto tydne.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...