Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radekter
No ja mam len demo a to mi slape a nepadlo. Dakedy padalo a neslo v cz mutacii rozbehat, ale zato anglicku, ked som si dal ci nemecku, tak ta mi nabehla hned, vyskusaj, ci ti ide aspon v inom jazyku, ked nie v cz.

Odesláno

all
Zaujimave je ze po Durable Orders a Initial Claims dolar zacal oslabovat aj ked data boli pre USD menu celkom dobre a po zverejneni New Home Sales zacal mierne posilnovat aj ked cisla neboli naklonene pre dolar.
O co go??

Odesláno

všem kterým bez povšimnutí VT projíždí příkazy Stop blahopřeji. Asi mám "lepší" VT . U mne to jen ťukne o Stop a už jsem venku. Dnes bohužel 2x. Ale bude líp ( doufám)

Odesláno

beda

Osobne si z toho tazku hlavu nebim. Da sa to bez problemov reklamovat, takze ked sa to nahodou vrati, vyhoda je na mojej strane.
Ale ten pohyb po 16:00 ma fakt prekvapil, cakal som, ze GBP si dnes urobi "svojich 200 pips" ...

Odesláno

komplet data:
28/07/2006 14:30 United States Core PCE Q2 Qtr2 % 2.1R 2.9
28/07/2006 14:30 United States Employment cost Q2 Qtr2 % 0.8 0.6 0.9
28/07/2006 14:30 United States GDP Q2 yy Qtr2 % 3 5.6 2.5
28/07/2006 14:30 United States GDP P Deflator Qtr2 % 3.5 3.3R 3.3
28/07/2006 14:30 United States PCE Q2 Qtr2 % 2 4.1

PCE je indikator spotrebitelske inflace, ta je vyrazne vyssi nez ocekavana. Mozna to nebude tak jednoznacne oslabovani. Ale to GDP je vyrazne niz nez se cekalo. Uvidime, co na trhu prevazi. Celkove to ve me vzbuzuje dojem spatnych vysledku americke ekonomiky, potencial na zvyseni urokovych sazeb tu IMHO uz neni...

Odesláno

Tak dneska sem konecne poprve vyuzil spozdeni VT oproti MT4 i oproti FXEngines a kupodivu VT vzalo objednavky za market docela bez problemu . Cast pozice ukoncena taky v pohode ---- ooo radeji sem to ustrihnul cely - celkem na dvou minilotech 120 pipin - priste jim toho tam nasekam vic - jako Sencor - jestli se nepletu.

Super obchody vsem.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...