Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to All k FXENGINE:

no jako skoro každý den jsem tam i dnes dal svých pár taktik, no na EURu to dnes nevyšlo, ale cable - dal jsem i long i short - mi to momentálně udělalo 450pips, no vzhledem ke ztrátě na taktikách -136pips, jsem zatím v plusu nějakých 300pips, to docela jde.

Odesláno

No ked som si to pretim len skusal, tak som mal zisky aj straty. Potom som si vyskusal veci balik riskovat a sprvil som si dost velku stratu. Potom som ju likvidoval a slo to pekne az som uz skoro bol na 0. Teda chybalo mi 40$ a tak reku seknem tam viac lotov a bude aj zisk nie len dostat sa na start. A co sa stalo skoncil som da sa povedat diskvalifikaciou.
Zase som v obrovskej strate a mozem zacinat odznova. Kde je chyba? To co pisu v manuali na financnikovy je pravda.
Nedisciplinovnost, chamtivost a monejmanagement na bode 0. Takze uz nato idem inac. Otvorim si platformu a sledujem povedzme dnes graf eur/usd a gbp/usd a mam tam standardne graf 15 minutove. Otvorim si dalsi graf tam si preklikavam medzi timito menovymi parmi a sledujem ako sa chovali pocas dna. Idem od ticku az po denny ci tyzdeny graf a clovek vydi ako sa trh chova, ci choval v minulosti. Ono ten mnual si treba precitat j viac krat a aj ine stranky som si cital nieco o FX. Daj si trebarz do google Forex a najdes stranky aj v slovenskom jazyku.

Odesláno

Holoubek:

súhlasím. Ak nebude výsledok výrazne nad očakávania je možné že sa libra pozrie aj na 8700.

M.F.:

Ja som zrušil entry na 8620, takže ma až srdce bolí, keď vidím ten krásny pohyb na sever.

Odesláno

Tak jsem z toho venku s odřenýma ušima a 40 pipsama dohromady na třech párech, entry SL a znovu entry, libra a yen mají za sebou dnes docela pěknou štreku a euru se dnes nějak moc nechce, zkusím ješte entry před 16 a potom uvidím.

Odesláno

Dnes sa musim chlapcom z CMS a ich VTcku podakovat. Nezobralo mi to SL, potom sa to vratilo a teraz je to uz v krasnom zisku ... Nieco som este pridal, no a zatial je tam cca +600 USD so 7 minilotmi a pekne zaistene na zisk. Dufajme, ze domceky to este potlacia na sever ...

Odesláno

No mam chut ist hned teraz proti dolaru a nie az na entry, lebo pochybujem ze new home sales pojdu cez 1162K myslim ze peniaze vrazaju teraz viac do dovoleniek a klimatizacii. :D

Odesláno

Miki01 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dnes sa musim chlapcom z CMS a ich VTcku
> podakovat. Nezobralo mi to SL, potom sa to vratilo
> a teraz je to uz v krasnom zisku ... Nieco som
> este pridal, no a zatial je tam cca +600 USD so 7
> minilotmi a pekne zaistene na zisk. Dufajme, ze
> domceky to este potlacia na sever ...

Poslední týden pozoruji že některé entry i SL občas cena projede sem a tam sem a tam, několikrát po sobě a příkaz jakoby tam nebyl, ted odpoledne to konkretně bylo na euru. Tento týden už asi potřetí, ale vždy je to jen na jednom páru.

Odesláno

to ALL
Mam taku otazku zaciatocnika.
Zadavanie entrou som este neskusal a odradza ma to, ze trh pri datach je velmi dynamicky. A ked som sa dozvedel, ze mi to moze zobrat poziciu na lond a vymietnut stoploss a vzapeti zobrat poziciu na short a taktiez vymietnut stoploss.
Dnes napriklad niektory zarobili na short, ale long enter zrusili. Teda mohli zarobit aj na short aj na long.
Teda mna zaujima, ked pozriete do svojich historii, ci situacie, ze to vymietne aj long aj short pozicie zo stoplossom ci naopk zarobite aj natom aj natom su skor vynimky, alebo.............??? :S

Odesláno

to lisakus

Mne sa to dnes stalo na GBP,EUR aj na CHF. Mal som na nich nastavene od -15 do -25 pips. Zaujimave je, ze SL ktore som mal nastavene na nulu, teda na BE to zobralo bez problemov na vsetkych 3 paroch.

Odesláno

dneska mi to prolejzalo entry směr short na euru, ten SL mi to nevzalo v utery mam pocit na cable, lezlo to sem pak tam, nerad spolíhám na náhody když mám někde SL a nevezme mi ho to tak za chvilku zavírám ručně, pokud mi to cinkne a objeví se takové to zelené okénko tak to klidně nechám protože vím že se to zavře na tom samem místě i když cena bude jinde, když si to ale prolejzá sem a tam, tak vše manuálně, od toho tam ten SL nebo entr mám když to k němu dojde děj se vůle plánu. Mám pocit že i zadávání sL i entrů je takové opožděné, zkusím přeinstalovat VT jestli to bude lepší.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...