Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

kofis:
Dříve jsem sledoval, ale nadělal jsem si spíše více škoda, než užitku....
Nakonec jsem zjistil, že obchodní plán je svatý... :-) Teď už maximálně tak 1-2x denne po očku mrknu. Většinou to jde ruku v ruce s vývojem dolaru, občas dohání zlato, občas dolar a občas to jde i chvíli proti sobě, ale to jsou vyjímky.

Odesláno

lisakus:
Z toho promeškaného odpoledního pohybu si nic nedělej, já taky odešel od monitoru přesně v ten moment, kdy se to začalo hýbat. Byly tam solidní příležitosti na ZLR, i když až trochu později. (cca kolem 18.00hod.) I když na EURU a 30 min. timeframe by se to chytlo krasně, cca už od 15.00... :-)
Ale co, aspoň jsem se opálil.... :-))

Odesláno

images:
Díky, no asi si to komplikuji...teď je ale vidět krásný mrtvý bod.....na cable 1.8536přesně(podle High předešlého dne), na EUR max 1.2700 a na tom Gold (R1)625.2.Myslím si, že je čas vyskočit a věnovat se něčemu jinému.???

Odesláno

kofis:
To záleží na tom, jak moc jsi agresivní obchodník. Já už mám část pozic uzavřených. Na pivoty a S/R se hodně zaměřuji- ještě že tak, takže se mně povedlo u EURA vybrat přesně na 1.2700 a na cable 1.8540.

Odesláno

... myslím si, že by se dnes mohlo vyplatit aspoň část pozic na Euru držet přes noc, ta Beige Book byla dost pesimistická a zítra ráno máme velevážný německý fundament v 8:00 (pivní odbyt za 1.pol). :)

Odesláno

Holoubek
pivní odbyt určitě zahýbe trhem, zatím si jej plním i já..:-)..euro dnes udělalo od 8 hod. bezmála 140 pips (více než cable - a to není častý jev), zda přidá něco i přes noční Tokio nebo zítra dopoledne je otázka a byl bych opatrný na možné korekce...
SID

Odesláno

aha,

tak je někde chybka. toto je na fxstreet:

Jul 27, 14:00 GMT United States Help-Wanted Index 33.00 p 33.00 p
Jul 27, 14:00 GMT United States New Home Sales 1234.00 K 1175.00 K
Jul 27, 22:00 GMT France Unemployment Rate 9.10 % 9.10 %

Radekter

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...