Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

DarkMan:
Já jsem pro, v tuhle hodinu se neberou žádné výmluvy, před osmou se vypnou televizní noviny a jde se na to... :-)
Je dobrý být minimálně připravený s pár entříkami...
Některé komentáře této události přikládají docela váhu, tak uvidíme.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No tak to sem zvědavej jestli s tím ten jejich book zahejbe. Spíš bych řek že se bude čekat na zítřejší data. mně to dneska vzalo entry na euro long po zprávách v 10 hodin a uzavřel sem po hodině se ziskem 1 pip. :S . Dneska už radši do žádných obchodů nejdu.

Odesláno

To all:
Ja som dnes narazil na takyto komentar:

Včerajšie výsledky rozprúdili debatu medzi obchodníkmi, pričom jedna skupina hovorí o jednoznačnom rozhodnutí FEDu o zastavení rastu sadzieb a vyhnutie sa recesii a ten druhý inú alternatívu FEDu ako ďalšie navršovanie sadzieb i za cenu spustenia hospodárskej recesie v nasledujúcom období ani nepripúšťa. Boli to práve dohady, ktoré nakoniec nespustili trend dolárových ziskov, pretože odpovede na tieto otázky drží FED. Odkrytie tejto hádanky môže prísť pri dnešnom zápise do „Béžovej knihy“ takže všetci upierajú svoju pozornosť na 20.00 hodinu nášho času. Očakávania na nemecké IFO čísla nemusia dopomôcť k EUR ziskom ešte v doobedných hodinách no vzhľadom na napätú situáciu možno očakávať túto korekciu s cieľom po 1.2610. Je prakticky nemožné odhadnúť dnešné obchodné pásmo, nakoľko kľúčová udalosť dňa sa koná až o 20.00 hodine a obchodníci budú reagovať býčou akceleráciou k 1.2700 v prípade „holubičom“ vyjadrení a tým aj náznaky smerujúce k stagnácii sadzieb a naopak v prípade „jastrabieho“ vyjadrenia (rastu sadzieb, silné inflačné tlaky spôsobené neustálim spotrebiteľským dopytom, stabilný sektor predaja domov atď...) budú díleri predávať až k minimám s možným atakom na 1.2480. Ako sa však bude chovať trh do tohto času je vzhľadom na silný názorový rozdiel obchodníkov po včerajších číslach nejasný. Predpokladáme však, že by mohlo prísť k miernemu posilneniu EURa k 1.2620 a následné oscilovanie v obchodnom pásme 1.2570/1.2640 až do inkriminovaného času.

Odesláno

Bernanke minulej tejden říkal, že pro rozhodnutí o sazbách budou sledovat hlavně nadcházející HDP a nezaměstnanost, takže největší ostražitost to asi bude chtít tento a příští pátek.

Odesláno

Vrátím se ke stroji a vidím, že "trhu jdou špatně hodinky". Přece do 20 hod ještě času dost a on se vrátil na včerejšek před pohybem.

Jak tipujete "Béžovou knihu"? Bude ještě nějaký zajímavý pohyb nebo to má dnes za sebou?

Dík za názory. Sasa

Odesláno

Sasa:
Prsty v tom ma dnesni IFO index a proti dolaru se vyslovil taky nekdo z Cinske Centralni Banky ... pokud jsem to dobre pochopil tak se Cine nelibi soucasne posilovani dolaru a jeilkoz vlastni tusim nejvetsi rezervu dolarovych zasob (941mld $) tak to ma nejakou vahu :).

Mira

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...