Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dzink:
No prave ze trh tape poslednich 5 zprav jsem skoncil na 0 (BE) protoze jsem doufal ze to pujde stejne jako dnes. Kdybych zaviral vzdy tak mam mnohem vic, zkratka pokud to nema dynamiku tak radeji zavru vrabcaka do klece :)
Jakmile to bude mit dynamiku nemam problem nechat to bezet.

Entry davam cca 6-10pips+spread od aktualni ceny zalezi na paru jak je volativni a jaky ma spread dnes jsem dal 7 na cablu

Mira

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to TEQA

mě to tam ani neskočilo, nastavil jsem vstupy minutu před zprávou a platnost 4 minuty, jak to doporučovali
v tom manuálu.
jak sis to nastavil ty?
prosím, odepiš do vlákna spolehlivost brokerů.
díky
Marek

Odesláno

Darkman: ja experimentuju s tim, ze jakmile se CCI dostane do extremu, drzim pozici a vystupuju na protnuti stovkove hranice (coz mi signalizuje tu ztratu dynamiky). Jedu 15min grafy. Podle zpetnych testu mi to ukazuje docela slusnou uspesnost.

Odesláno

Dzink: tzv. vystup ale Woodie :) taky jsem to sledoval a mam v planu na to napsat script ale ten cas :) Chci to ale trosku jinak hlidat 50tkove urovne na CCI tzn.

Pro BUY:
Jakmile CCI prekroci +50 vystup na 0
Jakmile CCI Prekoci +100 vystup na +50

zacnu si psat do deniku vic vystupu a uvidime kudy cesta povede :), mas nejak zbacktestovane fundamenty pro ten vystup na CCI 100?

Odesláno

to dzink

mám podobný postup jako ty, taky jedu 15 min. grafy, počkám až se CCI dostane při zprávách do extrému, ale
už nemám nervy čekat až se to vrátí zpět pod/nad 100...
jakou dáváš stopku?
Marek

Odesláno

Darkman: netestoval jsem to systematicky, jenom jsem si vsimnul, ze kdyz se trh rozjede, CCI se pomerne rychle dostane do extremu, a kdyz prekroci zpet 100, pak je cas zabalit to a jit do bazenu (pripadne v zime se klouzat ;)) takze jsem prosel nejaky data zpetne a zda se, ze to je dobra metoda. Ted to testuju pri zivym obchodovani s 0,01 lotu (plus obchodovani fundamentu a podle pivotu).
Marek: na euru 20 pips, nekdy 25, zalezi na volatilite. Zatim to nedelam nijak konzistentne, zkousim spis, co mi vyhovuje. Kazdy data jsou trochu jiny. Musim si ty vstupy poradne osahat.

Odesláno

Dzink: dneska se ti tento zpusob evidentne vyplatil :) .... me se drzim murphyho zakony zaviram rucne kdyz to jde jeste dal a pokud nezavru jsem na SL :) ale jak rika Sid nelituj vybranych zisku a navic mi tam vysi od patku SHORT takze spokojenost :)

Mira

Odesláno

To se nám to dneska moc hezky urodilo, vše pozavíráno, i když sem měl entry 30 a 40 pips daleko tak na 6 minilotů celkem 260 pips, moc pěkný doufám že nemusím děkovat nikomu z finančníka, to bych opravdu nerad, budu předpokládat že jsou to ti hodní strejdové odněkud z daleka co mi darovali svoje dolárky.

Odesláno

to darkman
obchodovat více párů znamená je lepší už jen pro to že ne vždy všechny běží tak jako dnes, někdy běží lépe yen, někdy libra, někdy euro, záleží kde jakému páru leží v cestě nějaká hranice, a většinou když jsem obchodoval jen jeden, jak na potvoru ty ostatní běželi dál a a klidněji. Osobně se domnívám že při vzdálenějších entrech jako mám já, cca. 30-40 pips si můžu dovolit ne tak přísný MM, alespoň mě oboustrané postupné entry připadají jako nejmíň rizikové. Je jasné že kdybych je měl entry ve vzdálenosti 10 pips, budu v pozici častěji ale také častěji mi to vymete SL.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...