Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

beda Napsal:
-------------------------------------------------------
> jak jste na tom s připojením ? U mne VT na CMS
> během 1 hod 3 x spadlo na live !!!

Ja som dnes nemal problem z CMS akurat dnes raz to spadlo ja mam skusenost ze staci kazde den preinstalovat VT a pada mi to ovela menej. Ale kazdopadne v poslednom case sa vypadky obmedzili len na tie najdolezitejsie fundamenty :)

Odesláno

katka55:
----------
Kdybych dal do placu svuj system, tak by vetsina pritomnych skoncila jako alkoholici :-) a admin by mi sem zakazal pristup...

Mel jsem na kazdem lotu 3.160 USD :-)... ale jak rikam, neusnout, tak to stopnu uz driv... jak rikaji jini, nechali by rust zisky podle predem pripravene strategie :-D

ALL:
-----
Snad vam v tom tady s Katkou nedelame prilis velky binec a nezlehcujeme to?
Nejsem spokojeny se svymi postupy, ale s vysledky docela ano... nestaci to ale? :-)

Radovan

Odesláno

radovan65 Napsal:
-------------------------------------------------------
> katka55:
> ----------
> Kdybych dal do placu svuj system, tak by vetsina
> pritomnych skoncila jako alkoholici :-) a admin by
> mi sem zakazal pristup...
>
> Mel jsem na kazdem lotu 3.160 USD :-)... ale jak
> rikam, neusnout, tak to stopnu uz driv... jak
> rikaji jini, nechali by rust zisky podle predem
> pripravene strategie :-D
>
> ALL:
> -----
> Snad vam v tom tady s Katkou nedelame prilis velky
> binec a nezlehcujeme to?
> Nejsem spokojeny se svymi postupy, ale s vysledky
> docela ano... nestaci to ale? :-)
>
> Radovan
>
>
Myslím, že v tom binec vůbec neděláte, každopádně z každého takového příspěvku je cítit značný podíl štěstí a minimum profesionálního přehledu. A znáš to, štěstí občas sedne i na vola.... Jenže není smyslem vydělávat konzistentně, takříkajíc celý život? A není lepší mít systém, u kterého se nebudu stresovat, když něco nevyjde, protože to je v plánu, než prožívat "nešťastné" období a a divit se že mi zmizela polovina účtu (v lepším případě)?
Nerad bych vás, humoristy, takto strašil, ale já mám ten dojem, že toto je větší realita.
Milan

Odesláno

No je to přesně tak Volfe, poslední dobou se nám ve vlákně množí zajímavé humoresky až se jeden nestačí divit,
chtělo by to udržet vlákno na rozumné úrovni s příspěvky které mají jakž takž sdělovací hodnotu.

Odesláno

radovan65, katka55:
Možná by stálo za zvážení založení nového vlákna s názvem něco jako: "Bizardní obchodní metody, aneb humor, koření Forexu". :-)
Nic proti občasnému odlehčení, ale tohle vlákno je přeci jen primárně určeno k serioznímu komentování fundamentů, nebo aktuálních měnových pohybů. Aspoň za tímto účelem sem většina lidí chodí. Samozřejmě pokud to tady SID, Dzink, nebo ostatní zpestří občasným vtípkem, tak je to jedině dobře, bůh jim žehnej.... :-)
Sám se rád zasměji, myslím, že většině tady jistě vyhovuje uvolněnější přístup, ale vše má své hranice....

Odesláno

Zdravím všechny,
tak tenhle týden je docela chudej na data. Vypadá to že to bude spíš o technickém obchodování. Jak to vidíte? Já mám GBD/USD long a čekám že se to dostane na 1.8600 . Co myslíte?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...