Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> Už to tady kdysi proběhlo a nosím obligátní dřevo
> do lesa..- aktuální kurzy a rozdíly u jednotlivých
> brokerů -, ale snad pro oživení a hlavně pro
> nováčky - odkaz na asi nejspolehlivější server s
> kurzy - běžné páry na 5 desetinných míst, JPY na 3
> místa... Opravdu asi stojí za to, občas letmo
> kurzy porovnat (viz vychytávka Sencora u CMS)..:-)
> a snad i znovu využít..:-)
> odkaz: www.xe.com/ (automatické obnovení
> stránky je vždy po minutě)
> SID

OK, souhlas, nebudeme brečet nad problémy s brokery, ale snažit se je využít ve vlastní prospěch.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

katka55 Napsal:
> Zdravim vas,
> potrebujem radu : som long na cable 174 pips a
> vobec sa mi nechce z neho zliezt :-)
> mam to nechat aj cez vikend poradi mi nejaky
> jasnovidec :-)
>
> dakujem

Zkus se podívat, co umí přes víkend JPY. Pokud to chceš držet spočítej si rollover a utáhni SL.

Odesláno

TEQA Napsal:
> katka55 Napsal:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Zdravim vas,
> > potrebujem radu : som long na cable 174 pips
> a
> > vobec sa mi nechce z neho zliezt :-)
> > mam to nechat aj cez vikend poradi mi nejaky
> > jasnovidec :-)
> >
> > dakujem
>
>
> Zkus se podívat, co umí přes víkend JPY. Pokud to
> chceš držet spočítej si rollover a utáhni SL.

Jinak pozdravím zde za všechny 1. ženu na tomto vlákně.

Odesláno

TEQA Napsal:
> TEQA Napsal:
> -----
> > katka55 Napsal:
> >
>
> > -----
> > > Zdravim vas,
> > > potrebujem radu : som long na cable 174
> pips
> > a
> > > vobec sa mi nechce z neho zliezt :-)
> > > mam to nechat aj cez vikend poradi mi
> nejaky
> > > jasnovidec :-)
> > >
> > > dakujem
> >
> >
> > Zkus se podívat, co umí přes víkend JPY.
> Pokud to
> > chceš držet spočítej si rollover a utáhni
> SL.
>
>
> Jinak pozdravím zde za všechny 1. ženu na tomto
> vlákně.

ahoj, teqa

...neviem preco, ale mam silny citak , ze tento provo-nik mozno je katka, ale s kolikom..., podla toho co pisal,... v kazdom pripade to zvacsa malo pramalo co spolocne s temou tohto vlakna...

ahoj...

Odesláno

ahoj ja ti dakujem potesil si ma.
z cable som zliezla v piatok ako mi radil guru :-) v nedelu uvidim ci som urobila zasa nieco proti svojej intuicii :-)
pre mna je teraz dolezite najst si polohu ktora mi bude aj vychadzat a preto je kazda rada pre mna cenna.

Odesláno

katka55
Intuice s tím nemá co dělat. Když mám důkladně otestovaný systém, který počítá s držením pozic přes víkend, tak je držím přes víkend. Když jsem otestoval systém, který nedrží pozice přes víkend, tak je přes víkend nedržím. Když nemám otestovaný žádný systém, tak neobchoduji vůbec :)

Odesláno

adam

hladam si system zatial sa istim a okrem jednej vaznejsej chyby kedy som som dala na nazor jedneho borca som opatrna. na deme som nevydrzala dlho pretoze si myslim ze od zaciatku treba pracovat aj so psychikou a na tu vas demo nepripravi. nechapem dost dobre ludi ktori obchoduju na deme rok a stale nie su pripraveni ist do realu.
ale tak sa nikdy soferovat nenaucia.
prilis opatrny a vahavy clovek by nemal robit forex.pretoze kym sa rozhybe trh uz je zasa niekde inde.

chcem sa spytat ako dlho trvalo vam najst si naozaj ten system ktory vam vychadza a s akou pravdepodobnostou?

ja som zastanca skor jednoduchsieho systemu ako prekombinovaneho myslenia a grafov ktoremu nemoze rozumiet uz ani jeho tvorca :-)
no a tu intuiciu pouzivam skor na odlahcenie jednoducho preto lebo som zena:-)

Odesláno

katka55:
Pokud člověk konzistentně nedokáže vydělávat na demu (v případě komodit papertradingem) a to nejlépe několik měsíců v řadě, zkušení obchodníci garantují, že takový člověk přijde o své peníze.
A ústy úspěšných obchodníku se zároveň hodí i za takové peníze poděkovat, aspoň woodie to dělá.... :-)

Odesláno

katka55:
Nedej se! :-) Me to take na demu nebavilo... ale je fakt, ze je to nekdy gamblerstvi, jak jsi psala :-)
Ja to nijak neprozivam a neprepocitavam, tzn. jen lehce odplivnu, kdyz jsem treba za den prodelal 6000 :-), vsak ony dobehnou zpatky a take dobehly :-)))

Radovan

Odesláno

radovan65 Napsal:
> Ahoj,
> mozna hloupa otazka... kdyz jsem byl na demu s VT
> u CMS, tak mi vse fungovalo i pres vikendy... nyni
> je ale "obchod uzavren", jak to?

Musíš si počkat do 23:00, jinak demoúčet o víkendu taky neběží stejně jako live, když se podíváš uvidíš že jsou tam páteční hodnoty.

Odesláno

Radko

ani nevies ako si ma povzbudil snazim sa mat nadhlad nechcem aby ma to vtiahlo niekde odkial budem iba vykukat a triast sa o vysledok :-)
ale fakt je ze az o take velke prachy ako ty zatial nehram ... ale raz budem :-)

Odesláno

radovan65
odplivovat si při každém prodělku moc nedoporučuji - mnohdy pak není ani vidět na monitor..:-)

katka55
ne ať mne dnes kolem 23 hod. proklínáš (uzavření cable), ale logicky vzato - pokud by jsi chtěla znovu naskočit do long cable (pokud tam bude pokračovat trend) nic ti nebrání - maximálně příjdeš o 4 pips na novém spreadu, ale páteční zisk je doma (a 4 pips snad nehrají tak velkou roli) a co je doma atd., neboli o5 vrabci a holubi...:-)

SID

Odesláno

lisakus:
--------
Tak jsem si toho asi jikdy nevsimnul, ale urcite mas pravdu... diky.

katka55:
----------
Vzdyt to jsou jen penize! :-)
Musel jsem se smat, jak jsi psala, ze u toho usnes a pak je to adrenalin, jak to dopadlo :-) To se mi take stalo, nastesti tam bylo plus pres 3000 :-), ale obcas mi to sezere margin, to je pak drahe usnuti ve vane...

SID:
-----
Naprosto nepochybuji, ze mas pravdu a vim, ze jsem amater. Vse co tam tocim je rizikovy kapital. A rozhodne mi nedela dobre jen prodelavat. Vzdelavam se a diky za tohle diskusni forum!

Radovan

Odesláno

Sid:
uz som si usila babku a mala som pripravene spendliky :-)
v klude spinkaj za svoje prachy som zodpovedna len ja.
urobila som dobre zajtra som prec a v utorok to zasa roztrocim a budem mat kopec otazok.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...