Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ja bych si to mozna vysvetloval jako reakci na vcerejsi FOMC meeting (byl vcera v 20h) už včera to udělalo par bodu up ale nic moc a jelikoz evropsti obchodnici byli tu dobu uz na pivku :) tak se do toho pustili hned od rana co otevrel londyn.

Ze zapisu vypliva ze členové bank. rady si nejsou jisti jestli zvednout priste sazby.

Jinak dolar dostava za usi na vsech forntach JPY, CAD, EUR, GBP akorat USDCHF stoji stranou, to me privadi na myslenku ze by amici mohli nakupovat CHF po otevreni New Yorku.

Ale tim se vubec neridte jen si tak hlasite placam :)

Odesláno

Tak ze všeho už jsem dnes venku jak libra tak euro mi nejdřív ráno krutě vymetlo SL, ale naštestí entry byly hezky za SL takže v pohodě. Možná jsem na tom cable měl zůstat o chvilku déle, ale budiž. Jedinou pozici co mám otevřenou mám na USD/JPY kde tedy se mi moc odcházet nechce když vidím jak je cena nalepená na spodní lajně. :)

Odesláno

katka55
před víkendem raději vše uzavři !! ještě mužeš ale chvíli počkat nebo dát SL nadoraz..
1. v neděli večer se mohou kurzy rapidně změnit
2. říká ti něco vrabec a holubi ?..:-)
SID

Odesláno

Já bych se toho držení pozic přes víkend tak nebál.... Mám teď takovou strategii, že je lepší pozice zavírat až při otočení střednědobého trendu. Systém vychází z Hans123, pozice nechávám přes noc i přes víkend. Jedu to měsíc na live. Zatím spokojenost, profit factor 3,5. Ono pokud by náhodou nastal víkendový gap proti tvé pozici, tak příště zase nastane gap ve tvém směru, takže dlouhodobě na tom tak nezáleží.
Každopádně rozhodnutí bych nechal na tobě, záleží jak máš systém otestovaný.
Milan

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...