Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

fx54xHRB Napsal:
-------------------------------------------------------
> TEQA:
> Jak dlouho trvá exekuce u IBFX a jak u CMS?
> Obchuduji s Oandou a bez problémů.

Dle uživatelů IBFX téměř okamžitě a objednávky lze zadávat třeba i minutu před zprávami 10 pips od akt. ceny. U CMS to někdy trvá i 5 min, ale to se bavíme o zprávách. Jinak je to okamžitě.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Člověk, má velice smíšené pocity z toho, když se dozví, že většina brookerů headgováním pozic obchoduje proti svým zákazníkům. No, ale asi ví co dělají. Každopádně na místě brookera bych nechtěl obchodovat třeba proti takovému Sidovi... :-)

lisakus:
Blahopřeji k tučnému zisku. Jakékoliv stížnosti a připomínky nejsou po takové nadílce na místě... :-))
Ostatně já si dnes na demu taky přišel na své.... :-)

Odesláno

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> Člověk, má velice smíšené pocity z toho, když se
> dozví, že většina brookerů headgováním pozic
> obchoduje proti svým zákazníkům. No, ale asi ví co
> dělají. Každopádně na místě brookera bych nechtěl
> obchodovat třeba proti takovému Sidovi... :-)
>
> lisakus:
> Blahopřeji k tučnému zisku. Jakékoliv stížnosti a
> připomínky nejsou po takové nadílce na místě...
> :-))
> Ostatně já si dnes na demu taky přišel na své....
> :-)
>

OK, nadílka to byla slušná, a to byl spíše takový povzdech. Entry na GBP/USD mě to nevzalo, ale na market to šlo. Vyzkoušel někdo ten Sencorův tunel?

Odesláno

herman, Teqa: IBFX to nedela, protoze nema vlastni dealingdesk. Ve skutecnosti to dela nejaka firma, ktera nevime jak je ci neni s IBFX propojena a ktera ten dealingdesk pro IBFx provozuje ;) takze je treba brat to s rezervou.
Dal - jestlize 90% traderu na forexu ztraci, pak je vyhodne obchodovat proti nim, to je cista matematika. Ani bych s tim nemel problem. Pokud broker nemanipuluje prez dealing desk s trhem, pak je vse v podstate OK. Myslim, ze CMS i IBFX jsou seriozni brokeri, alespon s nima mam zatim takove zkusenosti. Ale v kazdem pripade chrani predevsim sebe a pak az koukaji na to, jak to funguje nam.

Odesláno

images: to je cislo, ktere se bezne vyskytuje na ruznych diskuzich a v clancich (pak jeste se vyskytuje 95%, ale to radsi nepouzivam ;)) Tady na financnikovi ale snad ta umrtnost nebude zas tak velka, kdyz tak obcas sleduju diskuse na jinych serverech :))

Odesláno

dzink:
Ono žalostný je, že spoustu ztrácejících právě nejsou členy žádných podobných diskuzních fór, kde by do sebe vstřebávali nové vědomosti a učili se minimalizovat ztráty...
Jistě, znalosti se dají získat i jinak z jiných zdrojů, od toho jsou třeba různé knihy, studie, atd., atd.
Ale není nad to, pokecat a vymněnit zkušenosti s lidmi, co jsou na stejné lodi...
A to aniž bych se musel vláčet přes půl republiky třeba do nějaké kavárny v Praze... :-)

Odesláno

No uvidime entry mam na BE tp na 8500, skoda ze dnesek je na data tak chudej :-)
Jsem zvedavej na bernankeho myslim ale ze vse podstatne rekl vcera a trh na to adekvatne zareagoval nicmene entry tam tentokrat zaparkuju bo vcera jsem jen smutne koukal :)

Hodne zdaru vsem!

Odesláno

Dobry den chlapci :-)
uz niekolko dni sa odhodlavam sem napisat a vstupit na toto uzemie ale nudza donutila cloveka robit aj horsie veci:-).
Takze : nebola som spokojna so svojim brookerom tak som ho vyhodila a obchodujem si svoj ucet sama ./ od juna/fxsol
Asi som si vybrala stastie novacikov a trosku sa mi darilo ale posledne dni je to ciste gemblerstvo a tak to aj s mojim uctom vypada.Ked som nadobro pochopila ze len s intuiciou to asi nepojde :-) a zacala som seriozne studovat vsetky dostupne materialy tak som zistila ze je to / ó aky objav/ na dlhu trat a ze sama sa nepohnem.
A tak sa pytam ci je tu niekto kto by bol ochotny so mnou cez skype prehodit par viet a kto by sa necudoval s akymi nedostatocnymi informaciami som sa do toho pustila.

hm?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...