Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

gogo100 Napsal:
-------------------------------------------------------
> ...ten bb je ucite ladinov agent, vzdy ked z neho
> neco vyleze tak dolar ide dole, len tak dalej....
> (tu) :D

Čau,

Na MT na GBP/USD ten gap nebyl, že?

Odesláno

V 16:00 podařilo se mi 2x vstoupit long. U druhého long nešel zadat SL, zkoušel jsem to asi 5 min, poté výpadek VT. Když se mi to podařilo nahodit tak tam byly oba SL? Už jsem venku na SL jednou +38 tam mě to lízlo o jeden pip (škoda) a druhý +61pips. Chválím dnešní den a jdu na kolo.
Zdeněk

Odesláno

TEQA Napsal:
> gogo100 Napsal:
> --------------------------------------------------
> -----
> > ...ten bb je ucite ladinov agent, vzdy ked z
> neho
> > neco vyleze tak dolar ide dole, len tak
> dalej....
> > (tu) :D
>
>
> Čau,
>
> Na MT na GBP/USD ten gap nebyl, že?
>
>

ahoj,
...ni, tam je to pekne spojite....

ahoj...

Odesláno

beda Napsal:
> Mám strach, zítra zase BB v 16. Může se to
> opakovat ?

Já bych měl zase radost, kdyby se to opakovalo. ;)

Odesláno

dzink Napsal:
> Jak uz jsem psal, kazdy broker ma sve plusy i
> minusy. Nic nejede perfektne. Obchodovani zprav je
> riskantni - je to fofr. Navic vsichni tihle
> brokeri jedou prez sve dealing desky a maji
> predevsim jeden zajem - chranit sami sebe (a jsou
> protistranou nasich objednavek, z cehoz vyplyva
> mnoho veci ;))
>

Když se nad tím člověk zamyslí, tak to není docela košer obchodovat proti zákazníkovi. Je to tak, že broker dá svou hromadu USD proti nám a po vyhedgování to posílá dál. Takže kromě klasického i level2 spreadu má i další zsk na pozicích proti nám.

Odesláno

To TEQA: Na forexfactory bol nedavno skvely prispevok od ausralskeho tradera,ktory pred tym pracoval v velkej banke a mal kamosov na jej dealing desku.Ten tvrdil,ze banky su k tejto cinnosti prinutene situaciou na trhu,aby pri narazoch objednavok neboli v strate. Inak to robia v co mozno najmensom rozsahu,aby neposkodzovali dobre meno firmy.Skusim clanok najst a dam sem link.

Odesláno

Zdravím tak dnešek docela ušel, na to že mi to ve 14:30 lízlo entry a postupně vyhodilo na SL a v 16:00 mě to projelo entr na long GPB/USD 1.8310 a musel naskakovat ručně něco později , an yenu i euru chytlo v pohodě, a jednou spadlo VT, takže dnešní den uzavírám se ziskem 270 pips celkem/ ovšem za celý den jsem zoobchodoval celkem 17 minilotů, i když je pravda že jsem dopoledne 3 x oskalpoval libru. Chyba byla že jsem před 16 tou hodinou lehce neupravil entry které byly původně na 14:30, Takhle byly zbytečně o nějakých 30 pips dále. Kdepak chce to opravdu vypnout telefony, zamknout se v kanclu a pro jistotu nechat klíče v zámku. :)

Odesláno

OK, rád si to pak přečtu.

Ale jde to vždy na úkor zákazníků. A činnost brokerských domů je dle mého soudu pouze ve zprostředkování obchodů.
Od toho souvisí rozdílná rychlost exekuce např. u IBFX (kteří na svých stránkách tvrdí, že neobchodují proti zákazníkům) a rychlost plnění nebo gapy u CMS.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...