Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to mas v pohode, ja som sa od 13:50 nemohol napojit na server.. grrr az teraz ma to konecne konektlo...
pekne svinstvo... skusal som 3 kompy v mojom okoli a nic, fakt na infarkt, kedze som nemal este zadany stoploss...

Odesláno

Rado,
Nastavujes slippage, ja jo ale ibfx to stejne nejak nevzala v uvahu ale nastesti jsem otviral za cenu kde jsem mel entry :) i kdyz ten gap mel pres 30pips na libre :). Nekdy ten jejich laxni pristup neni na skodu

Mam vstup na cable 8269

Odesláno

Na mé platformě byl gap pouze na EUR, ale i tak jsem dostal o cca 25pips horsi plneni s cimz se podle me neda moc obchodovat. Zaviram ucet a jdu jinam, tohle mi dokaze zvednout mandle. Za poslednich 14 dni diky spatnemu plneni asi o 200 pips mene. Ted jen otazka ke komu soupnout prasule..
Mate

Odesláno

Darkman:
Ja měl enter na libře na 1.8262 byl jsem vrhnut do trhu za 1.8248 následně jsem přitáhl stopku abych se vešel do ztráty 15 pips za pár vteřin jsem byl na stopce venku.Mám pocit že u objednávek v MT4 nejde nastavit slippage jde to jen u market příkazů,nebo se mýlím?

Odesláno

to Rado

co se Ti stalo, je ale u FXDD vyjímka, rozhodně nesouhlasím s Milanem, že je "zlaté CMS".
zrušit u nich účet je spíše prospěšné, mě to teda vůbec nevadí, protože jak tady tak čtu, tak neplnění
příkazů na předem stanovené ceně je u CMS celkem běžné (td)...
PEACE IN MIND.
Marek

Odesláno

TEQA Napsal:
-------------------------------------------------------
> Takže to vidím, že jinde to není lepší, takže:
> "zlaté CMS."

Nepřeháněj, mě jede IBFX naprosto v pohodě bez sebemenšího výpadku, entry mi to sebralo za cenu na příkazu i přes ten gap, dokonce ani spread se nezvýšil - 3 na GBPUSD, 2 na EURUSD. ;)
Milan

Odesláno

TEQA: tak s tim nesouhlasim VT s MT nejde srovnavat ale OK kazdy ma svuj nazor a kazdemu padne neco jineho ... nechci vyvolavat flame war.

Rado:
Aha pokud to delas rucne tak to nejde ja to delam scriptem tam je pro funkci OrderSend() parametr int slippage ale asi to nebere v potaz jinak by to muselo jit i rucniho zadani. Jestli na to nezapomenu zkusim se na to zeptat na foru metaquoes.

Odesláno

Dnes je to problém něco strefit. Měl jsem Entry na Eur a minimální Stop , počítal jsem s pořádným pohybem Short.Otevřelo mi to pozici na 1,2463 a hned se vrátilo proti Stop, jsem venku. Ještě počkám na 16 hod. Moc si od toho neslibuji,Bernanke má mluvit v senátu ve výboru pro bankovní dozor, tak nevím jestli bude povídat něco co by mohlo hýbnout trhem a nám dát šanci něco urvat. Ale kdo ví ???

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...