Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

gogo100 Napsal:
-------------------------------------------------------
> gogo100 Napsal:
> --------------------------------------------------
> -----
> > sid, tuktuk.
> >
> > ...jj, podla mna sa usd este v najblizsom
> case
> > pozrie pod 1,25..., nakoniec tam uz bol par
> dni
> > spat..., moj skromny nazor... ;)
>
>
> ...stavim sa, ze usd sa dnes este raz mrkne madam
> €-pe "pod suknu" na 1,25... ;) :D

...ale jak mi to dnes vychadza...az mi je to divno... :D :D :D

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to All

to mě to teda 14:30 vůbec nevyšlo (td)...
měl sem nastavené entry do obou stran o 35 bodů na GPB/USD a USD/CHF.
frank teda nic moc, čekal sem od něj víc, ale k mé smůle mi tam skočil entry na libru na long a hned se to otočilo a
vyhodilo mě to na SL, který sem měl o 25 bodů, ztráta naštěstí jen 25 USD, ale nepotěší to.
příště dám entry do obou stran tak o 40 bodů, ať mám větší jistotu...
jedu jen tzv. kardiogramové zprávy, však lisakus ví...
všem hodně úspěšných obchodů (tu)!!!
Marek :D

Odesláno

Ja uz dnes zpozorním v 11 na EUR trade balance. Sice to bude asi houpacka nahoru dolu ale par pipsiku by se urvat dalo :)
Jinak souhlas 14:30 bude klicovy cas. Akorat ja na ty proslovy (16hod) nejak nejsem podle me nema cenu parkovat entry protoze clovek nikdy nevi kdy neco zajimavy dotycny rekne a muze dojit k predcasne exekuci. A vyckat kam se to vyda a pak vstoupit s tim mam problemy.

Kazdopadne hodne zdaru a pipsů

Mira

Odesláno

lisakus: Short entry objednávka na 1.2464, ale zároven taky LONG objednávka na 1.2680, kterou mně to vzalo před chvílí. Tak nějak věřím na odražení od této silné support úrovně.....

Odesláno

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> lisakus: Short entry objednávka na 1.2464, ale
> zároven taky LONG objednávka na 1.2680, kterou mně
> to vzalo před chvílí. Tak nějak věřím na odražení
> od této silné support úrovně.....

to images:
ty máš objednávku na long na hodnotě 1,2680 ?? chápu že na Forexu je možné vše, ale mít entry 200 pips od současné hodnoty? není to příliš?kam až to podle tebe může vyletět?

Odesláno

lisakus: u EURa to může být dnes také velmi zajímavé, včerejší vyknockautování opce na 1,2475 ukazuje na poměrně
slabou kondici, další opce leží na 1,2470 a1,2450 a k tomu dvojité dno na denním grafu a hned pod ním ochrä-
né SL - na EURu to vypadá jako v Normandii před vyloděním spojenců. Bude to chtít silné fundamenty pro pro-
ražení. V každém případě se dnes nudit nebudeme.

Odesláno

lisakus:
JJ, odtušil jsi správně, 200 pips překlep člověk udělá spíše, než pár pipsový, jelikož podvědomě si intraday obchodníček kontroluje hlavně klíčové poslední dvoujčíslí.. :-)
V tříciferných bodových ziscích (nedej bože ztrátách) zatím neuvažuji.... :-)
Vstup na - 1.2480 celkem vyšel. PT na horním range dnešního pohybu, zisk +22pips.

Odesláno

Holoubek:
Jak myslíš to: "včerejší vyknockautování opce na 1,2475 ukazuje na poměrně slabou kondici"... ?
Dle mých grafů se včera cena této hranice ani nedotkla, nejnižší low mám na 1,2477.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...