Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radekter Napsal:
-------------------------------------------------------
> to all:
>
> jste někdo long na libře? ať vím jestli nečekám
> sám, ve více lidech se to lépe snáší. no snad už
> to pojede :-)

Uvidíme, mě to ale protlo TLB pro pokračování downtrendu.

Odesláno

na cable jsem cerstve spustil Hanse, ale lehce modifikovaneho (neco jsem natestoval, jeste budu dal doladovat). Na euru pivoty. Tunel pojedu jen na swissiem, zpetne jsem pocital a na libre jsem nebyl s tunelem v zisku, tak proc se trapit :)
Zkusim tenhle mix strategii, uvidime, jake to prinese vysledky.

Odesláno

zdravim,
ako zvycajne vplyva na dolar rast Capacity Utilization Rate? Pozitivne abo negativne? Rast ukazovatela vyvolava inflacne tlaky no a Inflacne tlaky FED koriguje rastom urokovej sadzby... mam pravdu???
na yahoo vo vysvetlivkach >the market does not completely trust this measure... The 85% mark is seen as a key barrier over which inflationary pressures are generated...

Odesláno

Holoubek: máme zde nový fenomén USD jako "bezpečný přístav" , zhoršení politické situace na Blízkém Východě
zřejmě je USD ku prospěchu, takže další vývoj asi bude záležet na izraelsko- arabském konfliktu. Dnes
aspoň nikoho nic jiného nazajímalo.

Odesláno

Holoubek
všeho dočasu...zítra (nebo ještě v podvečer NY času) si sedne pár pomazaných hlav a zjistí, že příliš silný dolar je vlastně naškodu v jejich portfoliích...ale máš recht, vše se nyní točí kolem Blízkého východu..
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...