Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

lisakus Napsal:
-------------------------------------------------------
> Můj názor, při pondělku jak je zvykem se trh
> rozběhl jedním směrem a protože většina
> předpokláda že dolar musí oslabovat, tak jako
> obvykle to běží na druhou stranu. Mě tady od rána
> zvoní telefony a nestíhám, stačilo pár minut
> nepozornosti aby mi to ujelo takže můžu jen říci
> sorry nejedu v tom s Vámi, ale rád bych. Pokud
> někdo jede wodieho na 30 minutovým grafu, tak
> gratuluji protože ten pohyb chytil celej.

na 15 min. taky, TLB protitrend.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

"Dolar ovlivňuje útěk do bezpečí, mohlo by to vydržet celý týden. Vypadá to na příliv kapitálu do amerických státních dluhopisů," řekl Daragh Maher, vedoucí devizový stratég u firmy Calyon.

Izrael pokračoval v náletech na pozice šíitského hnutí Hizballáh, jež oznámilo další raketové útoky na sever židovského státu. Představitelé nejvyspělejších zemí světa (G8) na setkání v Petrohradu uznali právo Izraele na sebeobranu a vyzvali Hizballáh podporovaný Sýrií a Íránem, aby propustil dva izraelské vojáky, jejichž únos vyvolal současnou krizi.

Investoři reagovali na vzniklou nejistotu nákupy zlata, ropy a amerických státních dluhopisů, přičemž všechny tyto obchody probíhají na bázi americké měny

No uvidíme s čím přijdou amíci..

Odesláno

Teď jsme četl na jednom zahraničním serveru, že izraelská forex burza zdvojnásobila obchody z obvyklých 2,6 na 5 mld USD po únosu dalších 2 vojáků a útoku na Libanon.

Odesláno

radekter:
Proražení určité hranice o 1-2-3 pipsíky se nedá považovat za platné... :-)
Ostatně i kdyby libra v kratičký moment doputovala až 1,8190 a ihned vystřelila zpátky nad 1,8200 a pokračovala dále vzhůru, analytici by byly schopni shnout to jako odražení od 1,8200...
Takové úlety jsou bohužel ve Forexu běžný a nutno s povzdechem konstatovat, že to je velký nepřítel všech limitních objednávek a stop objednávek.

Odesláno

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> No libra si během chvíle dala 170bodíku a nyní se
> nacházi na hladině silného supportu 1.8200. Vsadil
> jsem na nákup. Jestli i tohle prorazí, bude to
> dnešní dopoledne hodně crazy..... :-)

Tak jsem se ted vrátil do kanclu / musel jsem odvézt nějaký materiály zákazníkům, a taky jsem šel long na cable, uvidíme, uvidíme. To mě mrzí co jsem ráno propás a na 1.8280 už se mi do toho short jít nechtělo. Jinak v páteční veřer jsem se s demoúčtem rozhodl vyzkoušet wodieho na denní a týdení timeframy: na týdením byl ghostík na cable, usd/chf a famir na USD/JPY a USD/CAD, ZLR na GBP/JPY, a vegas na EUR/AUD. Na deních timeframech nebylo v pátek večer vůbec nic. Oteviral jsem po dvou lotech na každý pár, Zatím z 6 párů je 5 v plusu, celkem přez 900 pips v plusu ale jen díky těm dnešním pohybům, do pátku ještě dlouhá doba a tomu dolaru nevěřím ani trošku ale co naplat když ostatní ano.

Odesláno

lisakus:
No uvidíme, kdyžtak mně nedůvěra v dolar bude stát další ztrátovou pozici, i když -15p není nic, z čeho se krvácí.
1,8185 a jsem venku.
Poprvé jsem do dnes schytal, když jsem na ráno na EURU vstupoval na ZLR a když se to otočilo, tak místo abych na háku vystoupil, počkal jsem si na SL, ležící na hranici, který EURO přece NEMUZE překročit... :-)
Poučení- Dodržování obchodního systému je svatý. Čert vem úvahy typu : "myslím si,mělo by,mohlo by... " :-)

Odesláno

tak jsem dnes opravdu zvědav kam to půjde po datech,hlavně at to jede jedním směrem.
Napakoval se někdo při dopoledním pohybu na libře?Já měl nutkání do toho jít,ale většinou když mám nepodložené nutkání tak je to ztráta tak jsem se na to vybodl.

Odesláno

To Images:
Koukám že máš taky za zády našeptavaše jehož jediným cílem je aby prodělal co nejvíc peněz,kdyby to šlo tak bych mu zalepil izolepou pusu aby mi do obchodů nežvanil :))

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...