Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radekter Napsal:
-------------------------------------------------------
> to Lip:
>
> pohyb 100 pips na libře a 50 na eur/usd nsad neni
> až tak malo, ne :-)

to není málo. je to míň než málo, skoro se to dá nazvat mizérie :)

Odesláno

Sid Napsal:
> Marek
> :-), díky...ono se to všechno nakonec poddá, chce
> to jen čas.., hluboce se zamyslet a něco
> nastudovat, vyvarovat se chyb, neblbnout a hlavně
> nezblbnout..:-), navíc tady na finančníkovi
> vznikla perfektní komunita lidiček, kteří
> vlastními zkušenostmi a úsudky pomáhají hodně
> nováčkovských chyb eliminovat (a mnohdy se, i přes
> ty roky na FX, poučím i já)
>
> Standby
> máš recht, v nejhorším případě se dají
> nerealizované objednávky reklamovat a případně jim
> pak pohrozit dozorovým orgánem a komisí - na to u
> CMS obvykle velmi dobře slyší...ale myslím, že už
> si dají na podobné f.p. velký pozor..
> SID

Ahoj Side,

dodatečně tě vítám zpět.

Mám dotaz ohledně nastínění řešení reklamace, hlavně mě zajímá ten "mírný" nátlak. Poslal jsem jim popis reklamace:

I entered the position on GBP/USD. This position has been opening delayed. Fot this (BTW, by your side it is very often) I always get PT 30. Than it was opened with some profit and I could try to closed it by hand, but it wasn´t possible. Sequentially I was executed on my SL. This clear profit position was uunprofitable in the end.

a toto mi odepsali:

The low spot after the entry order was triggered was 1.8332/36 which was insufficient to trigger your limit.

a jako potvrzení já nic já muzikant - opis ze smlouvy:

The following is taken from the traders agreement for live accounts.

Risk Disclosure
4. Electronic trading.
Trading on an electronic trading system may differ not only from trading in an open-outcry market but also from trading on other electronic trading systems. If you undertake transactions on an electronic trading system, you will be exposed to risks associated with the system including the failure of hardware and software. The result of any system failure may be that your order is either not executed according to your instructions or not executed at all. Since CMS does not control signal power, its reception or routing via Internet, configuration of your equipment or reliability of its connection, we cannot be responsible for communication failures, distortions or delays when trading online (via Internet). In no event shall CMS be liable for speculative or expectancy damages for potential future lost profits

Odesláno

TEQA
ono je někdy těžké přesně specifikovat druh reklamace, odpověděli ti tak, jak to viděli oni..ani já docela přesně nechápu co vlastně reklamuješ, to že se ti pozice otevřela později, když byl trh už někde jinde - s tím se nedá při volatilitě FX zvláště po datech moc uspět...(tady to piš česky, jsme na finančníkovi, nejsme v USA)..U mne to bylo myšleno tak (reklamace), že otevřená pozice nebyla exekuována na daném SL nebo limitu a s tím jsem uspěl zatím vždy (s dovětkem o prokazatelných číslech objednávek a SL a případných copy na adresu patřičné komise)..u entry vstupů (s více loty) si navíc vždy poznamenávám čísla objednávek a obvykle zadávám i rozpětí 3-5 bodů...
SID

Odesláno

Mam dotaz , zaradil jsem ho do teto rubriky protoze se tyka vyvoje kursu. Jedna se o to , ze nekteri brokeri ukoncuji svoji cinnost v pa 22:00 , jini az ve 23:00 SEC , cimz dochazi k ukonceni obchodovani (tj. a zahajeni v ne) na jinych urovnich. Prosim o znale veci o vysvetleni . Diky

Odesláno

Sid Napsal:
> TEQA
> ono je někdy těžké přesně specifikovat druh
> reklamace, odpověděli ti tak, jak to viděli
> oni..ani já docela přesně nechápu co vlastně
> reklamuješ, to že se ti pozice otevřela později,
> když byl trh už někde jinde - s tím se nedá při
> volatilitě FX zvláště po datech moc uspět...(tady
> to piš česky, jsme na finančníkovi, nejsme v
> USA)..U mne to bylo myšleno tak (reklamace), že
> otevřená pozice nebyla exekuována na daném SL nebo
> limitu a s tím jsem uspěl zatím vždy (s dovětkem o
> prokazatelných číslech objednávek a SL a
> případných copy na adresu patřičné komise)..u
> entry vstupů (s více loty) si navíc vždy
> poznamenávám čísla objednávek a obvykle zadávám i
> rozpětí 3-5 bodů...
> SID

Sorry, já jsem to zkopíroval i s mým textem.

Šlo mi v té reklamaci hlavně o to, že jsem tu pozici po otevření CHTĚL UZAVŘÍT RUČNĚ, ale nepustilo mě to (klasická hláška VT) a až později mě to vyhodilo na SL. Rozpětí tam bylo zadáno taky jak máš uvevdeno ty.

U jiných brokerů, jak tady čtu, takové problémy nebývají. A i v tom dovětku od CMS je jenom pokec o tom, že neodpovídají za propustnost internetového připojení, hardwaerového vybavení atd., ale tady je to podle mě problém čistě software CMS.

Odesláno

DanyFX Napsal:
> Mam dotaz , zaradil jsem ho do teto rubriky
> protoze se tyka vyvoje kursu. Jedna se o to , ze
> nekteri brokeri ukoncuji svoji cinnost v pa 22:00
> , jini az ve 23:00 SEC , cimz dochazi k ukonceni
> obchodovani (tj. a zahajeni v ne) na jinych
> urovnich. Prosim o znale veci o vysvetleni . Diky

FX jede 24/7, ale málokterá brokerská společnost má trh otevřený i v so a ne (je tam i malá likvidita). Dle mého soudu to souvisí s otevíracími hodinami burz.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...